11 yıl önce günaydın dan öteye gitmeyen iletişimde insandı eşim şuan bebeğini taşıyorum hayat çok garip @NURAN
Ahh ne kadar güzel bir hikâye Ve bu hikâyenin baş kahramanı da minnoş olmuş şu an
Rabb’im sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
Amin amin amin inşallah sizde bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlısı ile
Bu platforma katildigimdan beri daha çok heycanliyim
Annelerin mutluluğunu heyecanını gördükçe bende mutlu oluyorum
Saçınızı hamilelikte veya doğumdan sonra ne zaman boyattınız
Doğumdan sonra lohusalık bitince boyatılabilir diye biliyorum ben
Ben hamilelikte hiç boyamadım kimyasal madde bebeğe etki edebilirmiş. Lohusam bitti ama ben hala vakit bulamadım. Bir de ilk defa boyatıcam
Bende aslında boyatmak istiyorum ama hangi renk gider bilemedim sanki kendi rengimden başka renk yakışmaz gibi
Evet bana da öyle geliyor
Doktoruma sordum doğal içerikli kimyasalı az olan boya ile saç boyayabilirmisiz. Fakat 12.haftadan sonra.
hamileyken saç boyatılırmı yada kaçıncı haftada boyatılır
Çok önerilmez genelde. Bitkisel boyalar kullanılıyor genelde. 3. aydan sonra yapılabiliyor ama bence doğumdan sonra yaptırmanız daha uygun olur
Hamile olduğumu bilmeden boyatcaktım ama pek istemedi canım sanırım hissettiğimden ama şuan olduğu renkte asla istemiyorum daha yeni diye de bişi yapamıyorum
Daha çok yeni, bence bekleyin
Bence de o teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Rica ederim ne demek. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz
Hayır canim ben hic boyatmadim Ve kestirmedimde bekleyin bebeyiniz dogdukdan sonra Edersiniz inşallah
Pekela teşekkür ederim
Bencede mecburi değilse hiç boyatmamak en sağlıklısı ben mecbur boyadım beyazlarım fazlaydı.
Ve 7. Aya kadar bekledim yaşlı nine gibi oldum en sonunda
Birde muhakkak bitkisel boya kullan sıfır hiç koku yok ben bayıldım hatta artık hep kullanmayı düşünüyorum bakalım
O zaman doğuma yakın boyamak mantıklı