Gebelikte ve lohusalıkta saç boyatma

11 yıl önce günaydın dan öteye gitmeyen iletişimde insandı eşim şuan bebeğini taşıyorum hayat çok garip :smiling_face_with_three_hearts: @NURAN

2 Beğeni

Ahh ne kadar güzel bir hikâye :heart_eyes: Ve bu hikâyenin baş kahramanı da minnoş olmuş şu an :heart_eyes: Rabb’im sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah :pray::heart:

2 Beğeni

Amin amin amin inşallah :purple_heart::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::heart: sizde bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlısı ile :smiling_face_with_three_hearts: Bu platforma katildigimdan beri daha çok heycanliyim :cherry_blossom: Annelerin mutluluğunu heyecanını gördükçe bende mutlu oluyorum

2 Beğeni

Saçınızı hamilelikte veya doğumdan sonra ne zaman boyattınız

2 Beğeni

Doğumdan sonra lohusalık bitince boyatılabilir diye biliyorum ben

Ben hamilelikte hiç boyamadım kimyasal madde bebeğe etki edebilirmiş. Lohusam bitti ama ben hala vakit bulamadım. Bir de ilk defa boyatıcam

1 Beğeni

Bende aslında boyatmak istiyorum ama hangi renk gider bilemedim sanki kendi rengimden başka renk yakışmaz gibi :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Evet bana da öyle geliyor :grin:

1 Beğeni

Doktoruma sordum doğal içerikli kimyasalı az olan boya ile saç boyayabilirmisiz. Fakat 12.haftadan sonra.

2 Beğeni

hamileyken saç boyatılırmı yada kaçıncı haftada boyatılır :see_no_evil:

2 Beğeni

Çok önerilmez genelde. Bitkisel boyalar kullanılıyor genelde. 3. aydan sonra yapılabiliyor ama bence doğumdan sonra yaptırmanız daha uygun olur :blossom:

1 Beğeni

Hamile olduğumu bilmeden boyatcaktım ama pek istemedi canım sanırım hissettiğimden ama şuan olduğu renkte asla istemiyorum daha yeni diye de bişi yapamıyorum​:see_no_evil:

2 Beğeni

Daha çok yeni, bence bekleyin :blush:

Bence de o teşekkürler yardımcı olduğunuz için​:smiling_face::pray:

1 Beğeni

Rica ederim ne demek. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-sacinizi-bekleyen-degisimler/313

2 Beğeni

Hayır canim ben hic boyatmadim Ve kestirmedimde bekleyin bebeyiniz dogdukdan sonra Edersiniz inşallah

2 Beğeni

Pekela teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bencede mecburi değilse hiç boyatmamak en sağlıklısı ben mecbur boyadım beyazlarım fazlaydı. Ve 7. Aya kadar bekledim yaşlı nine gibi oldum en sonunda​:joy: Birde muhakkak bitkisel boya kullan sıfır hiç koku yok ben bayıldım hatta artık hep kullanmayı düşünüyorum bakalım

2 Beğeni

O zaman doğuma yakın boyamak mantıklı :smiling_face:

1 Beğeni