senin dusukmus yaaa her gun ac karnina 1 kasik pekmez iciyorum ben rabbim sifa versin insallah degerlerin duzelir
O zaman da bebek beslenmesi ağlaması. ) uyku yok bundan sonra ![]()
Dut pekmezimi? İciyorum onu limon sıkıb
bebeklerimiz iyi olsun da
artik dogurayim da oylede bolede uykusuz kaliyom
ilk gebeligim heyecan var![]()
duzelir insallah canim![]()
Bendede ilk bebek ) Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
cinsiyet ney canim
Erkek) sende
benimde erkek
rabbim sag saglim almayi nasip etsin
Amin canım
Ben 31 haftadayım sabah 6 da yatıyorum tuvalete sık çıkmaktan ve ateş sıkıntı basıyor
16+5 bazen bende sabah 7 gibu uyanıyorum daha uyku yok gece 2 3 kere wc icib uyanıyorum zaten yani uykumuzu almak![]()
![]()
![]()
Geceleri bende hiç uyuyamıyorum. YouTube da mistik yol uyku meditasyonları var. Bana çok faydası oluyor. Sonuna bile gelmeden dalmış oluyorum çoğunlukla
Bende tam bu konu için gruba yazacaktım. 27 haftalık olduk. Ne gece ne de gündüz uyuyamıyorum. Baş ağrısı, baş dönmesi yapıyor artık. Uykusuzluktan gözlerim yanıyor![]()
Meditasyon iyi gelebilir belki
Bu konuyu okuyabilirsiniz ![]()
8+4 deyim Gündüz uykum geliyor ama akşam uyuyayım diye uyumuyorum akşamda gram uykum gelmiyor uyusam bile 1 saat sonra kalkıyorum. Başına gelen var mı, bitki çayları zararlı diye biliyorum acaba ne yapabilirim.
2 haftadan beri ne gündüz ne de gece uyuyabiliyorum. Geçenlerde bu konu konuşulmuştu aslında. Çözüm olarak da bir ebeye sordum. Ebe de ’ kafamızdaki korkulardan kurtulmamız gerektiğini ve bilinçaltını temizlememiz gerektiğin’i söyledi
Hormonlardan oluyor bunlar. Vücut dengesi şaşıyor. Geçecektir ![]()
Dilek ebeye mi sordun? :)) Yazdığı cevabı şimdi grupta okudum![]()
Evet ama Mücahide Hanım cevaplamıştı![]()