Gebelikte uyku Problemi 😴

Kizlar 35 haftadayim.ne gunduz ne gece uyku var cocugum.var surekli.gun icinde koşuşturmaca yemek temizlik vs vs cok.ypruluyorum ama gece yataga gireyim uyku.diye birsey kalmiyor nasil.dalabilirim.napabilirim

Tv karşısında uyumayı dene

Beyza2 malesef hicbiri olmuyor artik sinir sistemim cokmus durumda

Youtube da “mistik yol uyku meditasyonları” benim uyku konusunda vazgeçilmezim. Uykusuzluktan çöksem bile uyuyamam bazı geceler. Kısık ses ile açıyorum 15 20 dakikalık videonun sonua gelmeden dalmış oluyorum. Ve dinlenmiş uyanmama da sebep oluyor.

1 Beğeni

Meditasyon müziği açıp beyninizi dinlendirmeye calisin5. Tek seferde etki etmese de her gece alışkanlık hâline getirin, işe yarayacaktır

1 Beğeni

Uyumaya çalıştığınızda düşünce olarak aklınıza ne geliyorsa ondan kurtulmaya çalışın. Bilinçaltınızdaki korku endişe vb. duygular varsa bunları aşın. Birde bu yöntemi deneyin İNŞALLAH netice alırsınız

1 Beğeni

Arkadaslar neredeyse bir haftadır uykum geliyor yataga geciyorum fakat uyuyamıyorum. 3 saattir mesela uyumaya çalışıyorum. Cozum onerisi olan varmi? 10+1 suan gebelik. Hormonlarla alakali mi uykusuzluk onu da bilmiyorum

Gebelikte dönem dönem böyle sorunlar olabiliyor. Bazen durdugun yerde uykun gelir uyursun bazen de uyumak istersin uyuyamazsin geçici biseydir umarim

Umarim öyledir. Sabah erken kalkmak zorundayim çalıştığım icin. Tum gun cok yoruluyorum. Boyle bir sey yaşadığım icin ne yapacağımı bilemedim :disappointed:

2 Beğeni

Maalesef hormonlardan kaynaklı vücut bebek için daha çok çalışıyor

1 Beğeni

18 hafta +2 günlük olduk ama 2 3 haftadir cok rahatsız edici uyku sorunu çekiyorum.cok zor dalıyorum uykum olsada ve yari uyuyor yari uyanik gibiyim bugün 2 saatt ya uyudum ya uyumadim bu hormonlardan kaynakli olabilir mi?

Merhaba ben de henüz 10+2 günlük hamileyim ama yaklaşık iki haftadır uykuyu unuttum 10 saat bile yatakta kalsam 3/4 saat en fazla uyuyorum… Özellikle de sizin dediğiniz gibi uykuya dalmak 2/3 saati buluyor buda beni çok zorluyor

Benimde öyle iste sonra ruhum darlaniyor icim sıkılıyor Uyuyabilsem de zaten uykularim cok kalitesiz yarim saatt uyuyorum uyanıyorum bazen

1 Beğeni

Ben de oyleyim ve 1 aydan fazla oldu çözüm bulamadm eger çözümü olan varsa dinlemek isterm

1 Beğeni

Kac saatt uyuyorsun günde kac haftaliksin ? Passiflora surup denedim ama hic fayda etmedi

1 Beğeni

Bende oyleyim ama ben kafama cok takiyorum uyuyamadığım da ne zaman gecer acaba

1 Beğeni

Bende öyleyim.19haftaligim yarı uyanık yarı uykulu değişik bir durumdayım alıştırma yaptırıyor bizim bebeler bence uykusuzluğa canları sağolsun hepsinin

1 Beğeni

18 hafta +5 günlük hamileyim ama cok zor uykuma dalıyorum günde 4 5 saatt ancak uyuyabilirsem oda uyuyorum bu sekilde olanlar varmi normal mi bu hormonlardanmi piskoljik mi yaşayanlar yazarsa cok mutlu olurum

Aynıyız ayni canım bence hormonlardandir

Kac saatt uyuyabiliyorsun günde canim ben bu durumu çok fazla kafama takıyorum erkenden yatmaya gidiyirum ama asla uyuyamıyorum