Gebelikte uyku Problemi 😴

Bugun 19 haftalık oluyoruz uyku problemım benımde cok fazla erkenden yatayım dıyorum saatler gecıyo uyuyamıyorum sonra kendı kendıme uyumus oluyorm ama sürekli lavaboya gitmekten uykum bölünüyo yıne uykuya dalmakta zorlanıyorum

1 Beğeni

Ayni benimde öyle oluyor surekli tuvaletim var gibi

Uyusamda uykum bölünüp kalkiuorum uyku duzeni yok malesef evet lavaboya çok kalkıyorum bende bide çocuklar geliyor anne diye

Gecıcek elbet bu gunlerımızde sabırla beklıyorum ben valla dıyolar hamıleyken bol bol uyu uyunmuyoki uyuyayım mıde bulantısı zaten gecmıyo tetıkleyıp duruyo dün daha acildeydim serum takıldım bulantıdan duramadım cok zor gercekten allah yardımcımız olsn bı yerımız duzelıyo bı yerımız bozuluyo

1 Beğeni

Benimde öyle ve cok uykum olsada dalmakta zorlaniyirum

1 Beğeni

Insallah mide bulantilarim daha yeni yeni gecmisti simdi de bu cikti sorma 2 haftadr

Aksam doktorum bana sabahları kusman artacak dedı bebek büyüdügü ıcınmıs mıdeye baskı yapıyomus bıtmıyoda​:pensive: gözlerım kapanıcak gbı oluyo benım sonra yataga gecıyorum hemen uyuyamıyorum hıc bısey dusunme dıyorum kendıme uykuna odaklan dıyorum ama işte bakalım nasıl olcak canım

Bende oyle sicak basmlari ic bunalmalari nolcak Allah yardımcımız olsun

Amın ınsallah allah yardımcımız olsun su bulantım tamamen bıtsınde ben uyumamaya razı gelıyorum bazen ınanın

19 haftaligim gece arada uyanıp düşüncelerden uyuyamıyorum dönem dönem oluyor boyle

1 Beğeni

Senin uykularin nasil oldu canm

Kizlar ben uyuyorum ama sürekli uyanıyorum saatt başı nerdeyse bölük pörçük uykularim bir aydır nerdeyse ayni durumda olan varmi?

Bende öyleyim . Zaman zaman uyuyorum zaman zaman uyuyamıyorum. Sizde de ödem var mı peki bende bu ara var . Ayak bileklerim sisiyor

Bende henüz ödem yok ama midem cok yaniyor benimde

1 Beğeni

Sanırım organlar yer değiştirdiği ve rahim bebek büyüdüğü için bikac gündür aşırı midem rahatsız . İnşallah gecee en kısa zamanda

Ayy o bendde son 1 haftadır oluyor 21 haftalığım bide erkenden uyanıyorum çok dengesiz oldum :unamused:

Bende 16 haftadan beri var uykularim kesik kesik hep

1 Beğeni

Doktorunla görüştünmü bu durumu

Yoo ama söyleyim bir ne diycek bakiim

1 Beğeni

Ayyyy aynı ben yeminle ya 2 haftadır öyleyim sabahları sersem dengesiz oluyorum gece 4 gibi uyanıyorum daha uyku yok ödem fazla yok ama nedenini bende merak ediyordum