Cok sinir bozucu bir sey ya ben uyuyorum ama sürekli uyu uyan verimli degil hic
Bencede söyle bende soracam kontrolümde
Kaç saatt uyuyorsun günde
İlk aylarda çok uyuyordum mesela saat 23.00da yatardım ertesi gün 14:00-15:00 uyanıyordum şimdi ise 12de yatıyorum 6 da kalkıyorum
27+1 haftalık oldum ama bı uyku sorunum var gece hiç uykum gelmiyor çok geç yatıyorum ve çok geç kalkıyorum biranda uyku duzsnim bozuldu böyle bı durum yaşayan var mı acaba ![]()
Bakalım benim de mi öyle canım sonra neler yaşayıp göreceğiz ![]()
![]()
![]()
32+4 oldum uykular yok diyebilirim artık sağlıkla gelsin inşallah bebeğim ilk gebeligimde uyumak yok denecek kadar az oluyo bu haftadan sonra 🩵🩵
Aynen maaleswf gece olunca uyku yok. Ilk aksamdan uykum geliuo bi iki saat uyuyom sonra sanki uyku stoklamos gibi uyaniyorum gece gozler tavanda
Sorma sabaha karşı uyuyorum öğlen uyanıyorum değişik bir hal aldı uykum benim de
Hamilelikte sürekli uyuyup uyanan varmi 1 saatte yarim saatte uyanıyorum nerdeyse normal mi bu durum acaba?
![]()
maalesef sizinle aynı durumu yaşıyorum sürekli uyanmaktan geceleri bir şey yemekten gerçekten artık bunaldım 32 artı dörtteyim ben yani çok zor siz kaçıncı haftadasınız
Bende aynıyım sürekli uyanıp duruyorum ki eskiden kesintisiz uyku uyuyamayinca deli olurdum şuan rahat 3 kere uyanıyorum gece
Keşke bizimde gece 3kere olsa 3fazlası![]()
Bana kabuslar da eklendi uyumak istemiyorum bile o derece
Kabus benim ilk başlarda çok aşırıydi azaldı şimdi yine başladı öyle rüyalar görüyorum ki bazen etkisinden çıkamıyorum
Benim haftam daha küçük 15+2 o yüzden sizin fazla o haftalarda bende eminim aynı olcam ![]()
Kizlar ben 30+3 haftalık hamileyim. Surekli uykum geliyor sabah aksam öğlen. Neredeyse kafami koydugum her an uyuyorum . Neden bu sekilde oluyor bir bilginiz var mi ya da benim gibi olan var mi
Hadi ya o zaman bir laf vardi , bunlar iyi günlerin uyu uyuyabildigin kadar diye
bana cok söylüyorlar ben de diyorum simdi uyudugum uykunun o zamana faydasi yok diyorum
Aynen oyle cok sukur kimseyle ayni olmadığımın farkindayim herkes ayni olsaydi zaten parmak izlerimiz farkli olmazdi
Allah sag salim kucağımıza almayi nasip etsin insallah
ever son zamanlarda enerji geliyor diye duymustum bende insallah o zamanlar bir an once gelir cunku uyuşukluk cok zor
Valla doğru ![]()
![]()