Gebelikte uyku Problemi 😴

Hayirlisiyla bakalim insallah :smiling_face_with_three_hearts: her anı ayri guzel sukurler olsun

1 Beğeni

Hamilelikten normal , keyfinize bakın nerde uykunuz gelirse uyuyun son 11 aydır uykular haram bana​:rofl:

1 Beğeni

Aksine ben hiç uyuyamıyorum uykum olsa da uyuyamıyorum aynı olan var mı

2 Beğeni

Beden hamilelik için çok çalışıyor ondan uykumuz geliyor bende öyleyim ama arada enerjik oluyorum oda en fazla 20 dk diyelim :smiley:

1 Beğeni

Lütfen maşallah der misiniz kendinize :joy: 30.haftaya girmemle beraber gece daha sık çişe uyanmaya ve dönerken acı çekmeye bu yüzden uykumun sürekli bölünmesine alışmaya çalışıyorum deliksiz uyuduğum gece yok maalesef eşim nöbetten geliyor uyu aşkım diyor sabah da uyuyamıyorum gece hiç dalamam diye yani uyumak da problem uyuyamamak da sanırım

1 Beğeni

30+5 im bende bazen cok uyku gelıyo bazen belımın agrısınsan uyuyamıyorum zaten uyusamda kesıntısız hıc uyuyamıyorum lavaboya kalkıyorum yanımdakı buzlu sudan ıcmek ıstıyorum bıde zaten mıde bulantısı gecmek bılmedı bende dıyorum artık nolur hemen zaman gecsın dogsunda en azından bulantı bıtsın ozamanlar bır saat bıle uyusam tatlı olur dıyorum

Ben çok güzel uyuyorum masallah dıyım :smiling_face_with_three_hearts: umarım doğumdan sonrada uyurum :sweat_smile: sadece 2 gündür aşırı gergınım sebepsız yere hersey batıyor hormonlardan sanırım

6 haftalık ama benim de uykum geliyor surekli

Baslarda insan cok uyyyor zaten hatta hamilelik belirtileri arasinda uyumak var normal bence

Masallah canim ama geceleri bende ayniyim surekli tyvalete uyaniyorum ve esim yatakta dönse bile uyaniyorum ben zaten surekli bir tarafimin uzerine yatamiyorjm batiyor resmen

Bnde aynıydım sağlık ocağına gittim kansızlık demir eksikliği dedi

37.haftadan bildiriyorum uyku diye bisey yok arkadaslar :joy:

2 Beğeni

35 haftadan sesleniyorum :grinning: bu gece de 8 10 kere tuvalete kalktim dönme sorunlari yasıyorum uykum bölündü ve gelmesini bekliyorum :kissing:

1 Beğeni

Kizlar kac saatt uyuyabiliyorsunz son aylarda ve sizde sık sık uyanip duruyormusunuz hep bölük pörçük uyuyorum

Canım​:slightly_smiling_face: bende aynıyım bır gun ıyı uyuyosam bır hafta uyu uyan deliye dönüyorum

Ben hamile kaldığımdan beri öyleyim belkide kullandığımız vitamin ilaçları etki edip uyutmuyo artık öyle düşünmeye basladim

Cok sinir bozucu degil mi ama yaa 5 6 saatt uyuyorum oda bölük pörçük

Bende canm 5 6 saatt uyuyorum çoğunluk oda bölük pörçük

Benimde öyle işte sürekli uyanıp bidaha uykuya dalmaya çalışıyorum ama bence dediğim gibi ilaç takviyeleri bu hale getiriyo

34+2 derin derin uyumayı çok özledim artık vücudum yoruldu uyuyup dinlenemiyorum delircem geceleri ya bi kendimden uyuyamıyorum bi mide yanması bi bebek hareketi sinirlerim bozuluyor agliyorum oturup gece gece bayılmak istiyorum :joy::sob::sob::sob::sob: