Her hafta meditasyon yapalım mı?

Hanımlar stres geldikçe geliyor. Her hafta meditasyon yapsak, bebeğimize karşı hislerimizi buraya yazsak hem sonra dönüp baktığımızda hatırası kalır @NURAN bu işten çok iyi anlıyor bize haftalık meditasyon müziği ayarlar

Ne dersiniz?

Animation Illustration GIF by giosolARTE

3 Beğeni

Güzel fikir,yapalım​:upside_down_face:

2 Beğeni

Bana doping lazim @NURAN arkadaşım :pensive:

2 Beğeni

Bencede :woman_in_lotus_position:

2 Beğeni

Herşeye varım, o kadar muhtacım :sweat_smile: şuan beni rahatlatacak herşeyin zerresini ihtiyacim var

3 Beğeni

Harikasınız. Yarına kadar müzik ayarlıyorum, yarın akşam herkes mumlarını, tütsülerini hazırlamış olsun :star_struck::star_struck::ribbon:

4 Beğeni

Ay merhabalar :sparkles::sparkles: başladınız mı acaba meditasyona​:fairy:

3 Beğeni

Merhaba @Efsuni hoşgeldin​:bouquet: henüz başlamadık @NURAN meditasyon müziğine karar vermek için çabalıyor

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :purple_heart: @Efsuni

@Cansu Çok doğru dedin :joy: Hayatımda ilk kez sorumsuzluk yaptım gibi oldu. Kendim adına özür diliyorum herkesten :ribbon:

2 Beğeni

Bebegin var canim normal hangisine yetişesin

1 Beğeni

Self Care Meditation GIF by MOODMAN

Evet hocam sizden haber bekliyoruz :rofl::joy::rofl::joy:

3 Beğeni

Eveett, bugün başlayalım hadi :partying_face:

Gece uyumadan bir saat önce herkes ortamını hazırlamalı.

Bunun için ; kokulu mumlar, lavanta tütsüleri (stresi almada birebir), loş ışık, sessiz ortam kullanmalısınız. Koku duyguyla birleşince etkisi daha çok oluyor. Rahatlama daha iyi sağlanıyor.

Aynı zamanda bu yöntemle bebeğinizle de iletişim kurabilirsiniz. Onu da önümüzdeki hafta yapacağız :smiley:

Bugün stres, kaygı, anksiyete, endişe, üzüntü üzerine rahatlama yapalım.

• Ortamı hazırladıktan sonra bir minderin üstüne bağdaş kurarak oturun ve gönderdiğim bu müziği açın.

• Derince bir nefes alın ve 3 leme tekniğiyle yani 3 seferde bırakın. Meditasyon boyunca bu şekilde yapın.

• Vücudunuzu tamamen serbest bırakın.

• Sonra iki elinizi dizlerinize koyun ve yaşadığınız o günkü stresi, kaygıyı, üzüntüyü aklınıza getirip 'Ben tüm duygularımı seviyorum ve kabul ediyorum ’ diyin. Bunu içten şekilde birkaç kere tekrarlayın.

• İçten hissederek bu olumsuz duygularınızı uçurun. Ağlayabilirsiniz de.

• Vücudunuzun iyice gevşediğini hissedeceksiniz :bowing_man:

Bu meditasyonu her gece yatmadan önce yapın. Alışkanlık haline getirdiğinizde olumsuz duyguları ve düşünceleri daha olumlu şekilde karşılayabildiğinizi göreceksiniz :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Ben akşam yapacağım :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Evimde olsaydım ben de yapıyor olurdum :blush: Vücuduna masaj yaptırmış gibi oluyorsun :partying_face:

1 Beğeni

Bende akşam yapacağım ,müzik insanı rahatlatıyor kuş sesleri filan​:heart_eyes:

@Efsuni hoş geldiniz :orange_heart:

1 Beğeni

Kimler gece meditasyon yapacak

2 Beğeni