Arada olabilir ama sürekli oluyorsa doktorunuza bildiriniz
Kızlar gebeliğin 8 haftasında yok bugün tansiyonum cikti 15/9 carpintim var ve kafamın arkası ağrıyor benim gibi yaşayan varmı korkuyorum ne yapsam geçer .( Gebelikten beri ilk kez kahve içtim biraz sert ondanmidir)
Merhaba @Selcan hoşgeldiniz
https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-yuksek-tansiyon/135
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Limonlu su için bir tuzu azaltın yediklerinize dikkat edin
Benim tansiyon probleminde var corasprin verdi 100luk bide tuzu qzalt gerekirse kes doktor gunluk 20 dk yuruyus yap dedi tansiyona iyi gelecegini soyledi dikkat edin cok gecmis olsu
Kardiyolojiye görünün
Merhaba, aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Devam ederse doktorunuza danışınız. Ciddi bir şey olabilir
Kizlar bugün saglik ocagina gittim kan verdim 28 haftamdayim. Tansiyonumu ölçtüler 13-8 cikti yüksek dedi dikkat et dedi sizde nasil
Biraz yüksek limonlu su içip biraz dinlen ve tuzu azaltın yediklerinize dikkat edin
Tamam canim tesekkurler
Bence çok yüksek değil ama siz yine de dikkat edin
Tansiyonu nasil düşüryosunuz? Ben limonlu su icerek
@afrikanın_gelini54 Bilinçli bu konuda, o yardımcı olabilir
Tansiyon çıkaracak şeyler yedigimde yanında hep limonlu su içip böyle dengeliyorum
Öncelikle yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur limonlu sh da iyi evet ayriyetten çıktığı an hemen uzan ve ayaklarinin altina bisey koy yuksekte kalsin
Ciktiği zaman dusmek bilmiyor
Anlatırsa sevinirimfazla bir sey yemiyorum amma aksama yakın tansiyon yukseliyor
Yüksek tansiyonunuzu doktora soyleyin surekli devam ediyorsa bilmeleri gerekir . Ona göre hap uygulamasi yaparlar
128/70/70 oluyor doktor 140 dan yukari kalkarsa kirmizi alarm diyor buns bisey demiyor
Evet kadınlarda 120 erkeklerde 130 dur 140 sıkıntı bana da aynısını demiştiler düzenli takip edin siz sanah oglen aksam yazın bır yere sürekli devam ederse dr gosterırsınız