Gebelikte saç dökülmesi yaşıyor musunuz kızlar ?
Yaşıyorsanız çözümünü buldunuz mu ?
Önerdiğiniz doğal bir yöntem var mı ?
Hangi marka şampuan kullanıyorsunuz ?
Gebelikte saç dökülmesi yaşıyor musunuz kızlar ?
Yaşıyorsanız çözümünü buldunuz mu ?
Önerdiğiniz doğal bir yöntem var mı ?
Hangi marka şampuan kullanıyorsunuz ?
Ben yasamadım saç dokulmesi.oylemi oluyormuş ya ,sende oldumu?eğer olduysa sen bilmelisin aslında ilk bebeginde yasamissindir diye canim
Saçımı düzleştirdiğimde, saç kururtma makinesi kullandığımda dökülme daha fazla artıyor.
Evde yağlarım var.
Ağaçta yetisenlerin yaĝları saçları besliyor (ceviz, badem…)
Bu yaglardan oluşan karışımım var (içinde zeytinyağı, badem, doğal ev yapımı kantaron, argan ve hindistancevizi yağları) bir gün ara ile sürersem saçlarımda artış oluyor
Aleovera+sarı kantaron yağı da çok güzel yapıyor.
Daha önce kuaför kursuna gitmiştim ordan edindiğim bilgilerle bunları yapmaya başladım.
Saçını her gün taramalısın
Saçında kepek varsa saçık köpüklüyken
Saçın normalse saçını duruladıktan sonra taramalısın
Saç jolesi gibi dış etkenler de dökülmeyi arttırıyor
Şuan aklıma gelenler bunlar
Şampuan olarak vegan olmasına dikkat ediyorum.
Şuan Elidor kullanıyorum.
@Flz
@Cesurumm Oldu canım ilk gebeliğimde de ama önleyemedim ilkinde. Şimdi daha az dökülüyor, o yüzden sizden de doğal yöntemleriniz varsa öğrenmek istedim Gebelikte saç dökülmesi oluyor maalesef, hatta bebek saçları denilen saçlar da çıkıyor başın ön tarafında
@Cansu Yağ karışımını ben de yapıp deneyim bakalım. Çok aşırı yok saç dökülmem ama dökülmesi bile beni rahatsız ediyor. Bir de ne kullanırsam kullanayım saçlarım kuru görünüyor ve kabarıyor. Bununla ilgili bir önerin var mı ?
Bu arada ben de şu an Elidor kullanıyorum, en azından diğer şampuanlara göre bir tık daha yumuşak oluyor saçlarım
O yağ karışımından kullanımından sonra bu tarz sorunlar da bitiyor.
İmkanın varsa karışımı 1 gün ara ile yap 2 saat bekle ve yıka.
Saçını kuruturken yukarıdan aşağıya doğru kurut.
Bazen saçıma urban’ın turuncu fıs fısını sıkıyorum. O da vegan
Banyoda saçımı duruladıktan sonra silikon tarağım var onunla tarıyorum. Biraz daha su tutup çıkıyorum.
Elektriklendirme yapmayan saç taraĝı almıştım onu kullanıyorum.
Sana eve gidince modelini atarım
Bunları yapınca benim Elektriklendirme büyük azaldı
On tarafda bende vardı ,ama şimdi uzamış sacıma karışmişsanki kakul arada kakul gibi yapiyorum
@Cansu Kesin deneyeceğim, çok teşekkür ederim
@Cesurumm Ne güzel uzamış seninki
ben hamilelikten önce de saçlarım dökülüyordu ama şu an pek birşey fark etmiyor aynı dökülme her şampuanı denemiştim ben yine de dökülüyordu vitamin eksikliği yüzündenmiş
Rica ederim
Markası vepa prestige 260
Bunu galiba kıbrıstan aldım.
Silikon tarak da milyoncudan 1 liraya almıştım. Halı fırçası gibi
@Cansu Şu alttaki taraktan varmış bizde Eşim kullanıyordu, bana da almıştı ama ben kullanmıyordum. Dur kullanmaya başlayayım
Halı fırçası gibi olanı banyoda kullanıyorum önce saçımın ucunu sonra dibinden başlayarak tarıyorum böylece kopmaları da azaltmış oluyorum.
Bu plastik daha çok elektrik yapmaz mı diye düşünüyordum.
Suyu görünce nötr oluyor galiba
Halı fırçası gibi olanı da alıp deneyeyim bakalım. Önce plastik olanı bir deneyim tabi evde varken
Halı fırçası gibi diye sarı olana diyorum aynı modelden bahsediyoruz değil mi
Vallahi kafam karıştı, ben üstteki fotoğrafı kıl tarak sanmışım Şimdi bakınca anladım, ben halı fırçası diye ondan bahsediyorsun sandım Tamam tamam, doğru aynı şeyden bahsediyormuşuz yine de. Evet, o sarı olan alttaki taraktan bizde var. Onu kullanacağım ilk duşta Çok güldüm yaaa
Onlar uzasa bile sacimin ortası var ya hani kelle taraf ,orayı ayrıç etdigim zaman biraz çiplaşdigini fark etdim.aslinda hep ayric ayiriyorsun sacini oyuzden oyle diyorlar ,ama hamileliktenmi acaba ?