Hamilelikte kepek neden olur?

Orijinali burada yayınlandı: https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-kepek-neden-olur/4825/

Hamilelikte kepek neden olur? Sorusu saç kepeklenmesi sorununu yaşayan anne adayı kadınlar tarafından merak ediliyor. Bu yazımızda hamilelikte kepek neden olur? Hamilelikte kepek sorunu için uygulanabilecek doğal yöntemler nelerdir? Hamilelikte kepek için kullanılabilecek zararsız şampuanlar hangileridir? gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız. Hamileyken vücudunuzda birçok değişiklik olur. Hamilelik heyecan verici olsa da, kepek gibi istenmeyen hamilelik belirtileri…

1 Beğeni

Bende kepek yok ama yumuşak ve bakımlı olması için saçıma düzenli olarak bakım yapmak için çabalıyorum
Aleo vera ve sarı kanteron yağını karıştırıp saçıma sürdüm. 2 saat beklettim. Yıkadım. Yumuşacık olmuştu.
Tekrar yapmak istiyorum ama aleovera hala büyümedi.

Sarı kanteron yağı, zeytin yağ, tatli badem yağı, argan yağı bunların hepsini karıştırıp saç diplerime sürüyorum. 2 saat bekliyorum ve yıkıyorum

Çok nadir de olsa bazen hindistan cevizi yağı sürüyorum.

Kuaför kursunda 2. Tarife ek olarak sarımsak ezip sürmüşlerdi. 6 ay geçti kadında inanılmaz fark vardı. Bu beni çok şaşırtmıştı. Bir gün ara ile yaparsanız inanılmaz fark oluyor.

1 Beğeni

@NURAN hanım saç bakımından bahsedince aklıma bu blog konusu geldi

1 Beğeni

Evet, çok güzel olmuş blog :blush:

1 Beğeni