Artık doğm yaklaşınca olur cnm normal
Bulantı, asit, reflü. Üçü de oldu bende. Şuan 38+6 yım ve hâlâ var. Normal olması.
Ben de 37 haftaligim her sabah ve gun icimde yemek yesikten sonra mide bulantilarim oluyor. Normal de gecmisti son 1 haftadir boyleyim, dogum yaklasti diye dusunuyorum
Ayyy başında cok cektim sonundada mı oluyor
Tamam teşekkür ederim kızlar
Merhaba cnm nasip olursa yarın sezeryan doğumum var ve hala kusuyorum günde 10 nu geciyor
Allah sağsalim kucagina almayı nasip etsin geçmek bilmiyor ya
Bende de oluyo mide bulantisi hatta ne yersem yiyim direk bulantı oluyo ama benim daha 34+2deyim meyveyi çok seviyorum kızım da seviyo ona rağmen bulanıyo yerken bile benim de mi sizinki gibi doğum yaklaştığı için?
Mide bulantısı yok da ishal yaşıyorum bende bi de iştahsızlık var hiç bir şey canım istemiyor belki de bu yüzden bebeğim bu hafta kilo almamış 37+4 deyiz
Miğde bulantısı öldürcek bişiler yesem de yemesem de bulanıyor
Buyuk ihtimal dogum yaklastigi icin, bugun mesela oglene kadar ne yersem yiyeyim cikardim ogleden sonra anca biseyler yiyebildim tekrar. Son haftalar zor geciyo diyolardi, dogruymus
Bende kusma yok kussam rahatlarim ama rahatlayamiyorum kusamiyorum yine de dogum yaklastigi icin mi
Şimdi ise sık idrara çıkmaya başladım arka arkasına ishalde başladı gelcek galiba benimki
Mide bulantısı kaçıncı haftada biter?(şuan 11 haftalık)
17 lerrde azaldı benim sonra akşamlarri bulandi sonra kesildi
Midem çok kötü ne bir yeş yiye biliyorum ne içe biliyorum su bile midemi bulandırıyor. Doktora gitmeme 2 gün var daha ve ben nasıl dayanacak bilmiyorum kullandığınız ilaç var mı? Ve ilaç dışında ne yapabilirim
Doktorunuza prilam yazdirin ben 4.5 aydir sabah aksam onu iciyorum icmesem cok fena oluyorum 5 ay olcak hala bulaniyor birde yanma eklendi buna elma cok iyi geliyor bana muz ve yogurt
Bende ayni durumdayim kusmam cok fazla olmadi ama mide yanmasi ve mide kazintisi beni bitirdi.Resmen hayat kalitem dustu hicbir sey yapmak istemiyorum.Dun gece sabahi sabah yaptim yediklerimden mi acaba diyip neredeyse sadece kuru ekmek yiyorum icim kurudu resmen elma evet iyi geliyor ama o da en fazla 1 saat idare ediuor.Allah yardimcimiz olsun.Herkes 12 haftadan sonra gecer siyordu ama bende 15. hafyayi bitirmek uzereyim ama bana misin demedi
Allah yardımcımız olsun valla zor cocukla uğraşmak bana daha kolay geliyor zamani gelsin biran önce doğsun istiyorum ne yedigimden bisey anlıyorum ne ictigimden su bile 4 aydir doya doya içemiyorum
Prilam dr yazdir canim. Benim 17 haftalik oldu hala bulaniyor prilam sayesinde yiyebiliyorum yemek