evet iki aylık gebeyim ikinci çocuğum ilkinde hiç yasamadim
Merhaba aramıza hoş geldin. Kasık ağrısı hamileliğin ilk zamanlarında yaşaman gayet doğal. Tabi bunu doktoruna söylemelisin.
Merhaba ben de hamileligin ilk aylarinda( ilk trimester )kasik agrisi cok yasamistim bence normal.Her gebelik kendine ozeldir .Ilkinde olmayip simdi olmasi normal bence .Kanama vs.olmadikca korkmayin .
peki cinsiyeti neydi cinsiyet ile alakası olabilir mi diye dusunuyorum
@Lal aramıza hoşgeldin ![]()
Ben cinsiyetten mi bilmiyorum ama kasık ağrıları normal ve adet günün yaklaştıysa ondan da olabilir bazen adet olacakmış gibi bel ağrısı felan çekilebiliyo belki seninkide ondan olabilir
Cinsiyet erkek benim.
Hoş buldum teşekkür ediyorum .![]()
Rica ederim ![]()
@tulay hoş geldiniz
Hamile kaldığımda kasığım ağrıyordu benimde.
Normal diye biliyorum ama yinede
İstersen doktoruna söyle
@Lal hiş geldiniz
İsminiz nedir,ilk bebeğinizmi ![]()
@tulay Aramıza hoşgeldiniz
Çok normal, her gebelik birbirinden farklıdır ![]()
Aramıza hoşgeldiniz
@Lal Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
5 haftalık gebeyim geçen haftalarda gece uyandırdı kasıklarım okadar sancıdı ki bununla birlikte çok fazla gaz sancısı ve şişkinlik de çektim şuan yok ama normal dediler ilk zamanlarda
Merhaba @Esra1910 hoşgeldiniz
hayırlı olsun ![]()
Dayanılmaz bir ağrı ise lutfen aksatmayın ama malesef hamilelik boyunca bu hafif ağrılar hep oluyor
Teşekkürler yok yok bi gecelikti sadece oda adet günü gelmişti sanırım ondan şükür bidaha olmadı kasık ağrıısı
@Esra1910 Aramıza hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Normal bu belirtiler. Dinlenince geçiyorsa ve kanamanız yoksa korkmayın ![]()
@Esra1910 hoş geldiniz Progestoron düzeyindeki artış sebebiyle gaz artışı görülebiliyor bu haftalarda. Gaz olunca şişkinlik yapıyor. Gaz yapan besinlerden uzak durmaya çalış.
Dereotu gaza iyi geliyor.