Gebelikte Kasık Ağrısı

evet iki aylık gebeyim ikinci çocuğum ilkinde hiç yasamadim

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin. Kasık ağrısı hamileliğin ilk zamanlarında yaşaman gayet doğal. Tabi bunu doktoruna söylemelisin.

3 Beğeni

Merhaba ben de hamileligin ilk aylarinda( ilk trimester )kasik agrisi cok yasamistim bence normal.Her gebelik kendine ozeldir .Ilkinde olmayip simdi olmasi normal bence .Kanama vs.olmadikca korkmayin .

6 Beğeni

peki cinsiyeti neydi cinsiyet ile alakası olabilir mi diye dusunuyorum

@Lal aramıza hoşgeldin :two_hearts:

1 Beğeni

Ben cinsiyetten mi bilmiyorum ama kasık ağrıları normal ve adet günün yaklaştıysa ondan da olabilir bazen adet olacakmış gibi bel ağrısı felan çekilebiliyo belki seninkide ondan olabilir

1 Beğeni

Cinsiyet erkek benim.

Hoş buldum teşekkür ediyorum .:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim :two_hearts:

@tulay hoş geldiniz :orange_heart:Hamile kaldığımda kasığım ağrıyordu benimde. Normal diye biliyorum ama yinede İstersen doktoruna söyle

1 Beğeni

@Lal hiş geldiniz​:orange_heart: İsminiz nedir,ilk bebeğinizmi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@tulay Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: Çok normal, her gebelik birbirinden farklıdır :ribbon:

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Lal Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Merhaba @tulay ve @Lal hoşgeldiniz :bouquet::heart::bouquet::heart:

1 Beğeni

Merhaba @Lal @tulay aramıza hoşgeldiniz…:heart:

2 Beğeni

5 haftalık gebeyim geçen haftalarda gece uyandırdı kasıklarım okadar sancıdı ki bununla birlikte çok fazla gaz sancısı ve şişkinlik de çektim şuan yok ama normal dediler ilk zamanlarda

3 Beğeni

Merhaba @Esra1910 hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :rose:

Dayanılmaz bir ağrı ise lutfen aksatmayın ama malesef hamilelik boyunca bu hafif ağrılar hep oluyor

1 Beğeni

Teşekkürler yok yok bi gecelikti sadece oda adet günü gelmişti sanırım ondan şükür bidaha olmadı kasık ağrıısı

2 Beğeni

@Esra1910 Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Normal bu belirtiler. Dinlenince geçiyorsa ve kanamanız yoksa korkmayın :pray:

1 Beğeni

@Esra1910 hoş geldiniz Progestoron düzeyindeki artış sebebiyle gaz artışı görülebiliyor bu haftalarda. Gaz olunca şişkinlik yapıyor. Gaz yapan besinlerden uzak durmaya çalış.

Dereotu gaza iyi geliyor.

1 Beğeni