Normal canım. Bebek kasıklara baskı yapıyordur
Normalde hep kalkıp giderim şu bir kaç gün çok üşeniyorum kalkmaya bazen kalkmıyorum o yüzden mi oldu acaba diye düşünmedim değil
Şuanlık şükür ayakta kılabiliyorum bazı günler ağrım çok oluyor oturarak kılıyorum. Kendi durumuma göre ayarlıyorum
Evet canım çok acıyor kalkarken hem vajina etrafındaki kemikler ağrıyor hem kasık ağrısı zor oluyor kalkmak
Teşekkür ederim bir an korktum neden ağrıyor acaba diye
Sizin de bebiş ters mi
Henüz bilmiyorum yarın randevum var o zaman öğreneceğim. Çok merak ediyorum baş aşağı döndü mü diye
Normal merak etme @Tatlım bendede çok oluyordu
Teşekkür ederim sizler sayesinde rahatladım
Kediniz çok güzel
Çok teşekkür ederiz
Ara sıra benim de oluyor aynı haftadayiz doktorum rahminin genişlemesine bağlı dedi bide bebeğim kanala yerlesiyormus ondanmis
Öyle mi çok teşekkür ederim
Kızlar 5 haftalık hamileyim ara ara sancılarım oluyordu daha oncesinde fakat suan bazen hıc olmuyor bazı kişilerde gör yorum herkes sancıdan kıvranıyor ama sol bacagımla gobegimşn birleştigi yerde hafif karıncalanmalar oluyor keseyi de görmedik daha
Hamilelik kişiye özeldir. Yani herkeste hemen hemen farklı deneyimlenir. Seninde bahsettiğim yerde karıncalanma olması sorun değil. Ancak her zaman doktoruna danışmak en iyisidir. Hamilelikte ilk doktor kontrolünün 8. Hafta yapılması gerekiyor normalde ama biz biraz aceleciyiz Henüz erken olduğundan kese görülmemiş olabilir
Rahim büyüyüp geliştiği için oluyor fakat dayanılmaz bir ağrı olursa veya ağrıya kanama eşlik ederse acile gidilmeli
Kişiden kişiye değişir gebelik belirtileri
Kasik ağrısı çok normal rahim genişliyor
tecrübeli hanımlardan tavsiyelerini bekliyorum
Kasık mı ağrısı