Gebelikte Kasık Ağrısı

Normal canım. Bebek kasıklara baskı yapıyordur

2 Beğeni

Normalde hep kalkıp giderim şu bir kaç gün çok üşeniyorum kalkmaya bazen kalkmıyorum o yüzden mi oldu acaba diye düşünmedim değil

2 Beğeni

Şuanlık şükür ayakta kılabiliyorum bazı günler ağrım çok oluyor oturarak kılıyorum. Kendi durumuma göre ayarlıyorum

2 Beğeni

Evet canım çok acıyor kalkarken hem vajina etrafındaki kemikler ağrıyor hem kasık ağrısı zor oluyor kalkmak

2 Beğeni

Teşekkür ederim bir an korktum neden ağrıyor acaba diye

1 Beğeni

Sizin de bebiş ters mi

1 Beğeni

Henüz bilmiyorum yarın randevum var o zaman öğreneceğim. Çok merak ediyorum baş aşağı döndü mü diye

2 Beğeni

Normal merak etme @Tatlım bendede çok oluyordu :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim sizler sayesinde rahatladım

2 Beğeni

Kediniz çok güzel :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ara sıra benim de oluyor aynı haftadayiz doktorum rahminin genişlemesine bağlı dedi bide bebeğim kanala yerlesiyormus ondanmis

2 Beğeni

Öyle mi çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kızlar 5 haftalık hamileyim ara ara sancılarım oluyordu daha oncesinde fakat suan bazen hıc olmuyor bazı kişilerde gör yorum herkes sancıdan kıvranıyor ama sol bacagımla gobegimşn birleştigi yerde hafif karıncalanmalar oluyor keseyi de görmedik daha

1 Beğeni

Hamilelik kişiye özeldir. Yani herkeste hemen hemen farklı deneyimlenir. Seninde bahsettiğim yerde karıncalanma olması sorun değil. Ancak her zaman doktoruna danışmak en iyisidir. Hamilelikte ilk doktor kontrolünün 8. Hafta yapılması gerekiyor normalde ama biz biraz aceleciyiz :grinning: Henüz erken olduğundan kese görülmemiş olabilir

4 Beğeni

Rahim büyüyüp geliştiği için oluyor fakat dayanılmaz bir ağrı olursa veya ağrıya kanama eşlik ederse acile gidilmeli

Kişiden kişiye değişir gebelik belirtileri :blush:

Kasik ağrısı çok normal rahim genişliyor

1 Beğeni

tecrübeli hanımlardan tavsiyelerini bekliyorum

3 Beğeni

Kasık mı ağrısı

1 Beğeni