Gebelikte Kasık Ağrısı

12+6 Haftamdayım ve bugün kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı oldu internette hep normal olduğu söylendi hiç yaşayan varmı ya da tavsiye verecek olan ne yapalıyım

2 Beğeni

Hafif geçti sanki çok korktum birden

2 Beğeni

Oluyor öyle ağrılar zaman-zaman.

3 Beğeni

30uncu haftaya gircem benimde bugun kasiklarim cok agridi ama normal bu agrilar bebek büyüyor kaslarimiz gevsiyor o yuzden dd kasiklarda belde bacaklarda agrilar görülebiliyor

3 Beğeni

doğuruncaya kadar o ağrılar olmalı normal yani ben 37 +5 oldum halaa da devam ediyor

3 Beğeni

Bana da çok oluyordu o haftalar doktorum normal dedi. 32 haftadayım ara ara ve özellikle hapşurunca hala oluyor :smiling_face: ben normal olduğunu düşünüyorum ama herkesin yapısı farklı doktorunuza sorun yine de :cherry_blossom:

4 Beğeni

Herkese çok teşekkür ediyorum 3 ay boyunca hiç görmedim ondan korktum normal kasık ağrısı hissediyorum normalde bu bıçak sağlanması gibi olanı ilk defa gördüm

2 Beğeni

5+2 günlük hamileyim bu hafta kasık ağrılarım sıklaşmaya başladı gece uykudan uyandırıyor sürekli kötü bişey olacak hissine kapılıyorum kasık ağrılarım sıklaşması normal mi

2 Beğeni

Yerlesme aşmasinda henuz bebegin o yüzden bu ağrilar cok normal cok siddetli agriyla beraber kanama olmadigi sürece bi sorun olmaz demisti doktorum bana

1 Beğeni

Dinlenince geçmiyorsa doktora gitmenizde fayda var. Dinlenince geçiyorsa korkmayın

Bu kadar şiddetli olması normal olmayabilir. Bence bir doktorunu ara bilgi ver arkadaşım geçmiş olsun bize de haber verir misin

1 Beğeni

Dinlenince çok hızlı geçiyor Salı günü ilk dr kontrolüm var dönüş yaparım çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Yerleşmeyle ilgili benim 1 aydan fazla sürmüştü o kasık ağrısı

1 Beğeni

Günaydın anneler benim bazen kasık ağrım oluyor lavobaya gittiğimde de oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı?

1 Beğeni
1 Beğeni

Kaç haftalıksınız

1 Beğeni

Merhaba güzeller anneler, 32+3 ün gece kasık ağrıyla uyandım tuvalete gittim geçti. Sabah namazı için kalktım ve eşimi işe göndermek için baktım kasıklarım ağrıyor tuvalete gittim yine geçmedi, normal mi kasık ağrısı? İlk aylarda yaşamıştım kasık ağrısını şimdi tekrar yaşayınca tedirgin oldum.

2 Beğeni

Benimde çok oluyordu o haftalarda bebek agirlasip baskı yapıyor yavaş yavaş benim birde gece sıkışıyorum tuvalete üşenip gitmiyordum sonra öyle daha çok agiriyordu

1 Beğeni

Namazı oturarakmi kiliyorsun biraz özel oldu galiba ama ben normal kilamiyorum hiç oturarak kilmasam daha çok ağrım oluyor oturarak kilinca agrilarim dahada hafifledi

1 Beğeni

Kasık ağrısı bende de oluyor bu ara tuvaletim gelmiş oluyor kalkarken çok zor kalkıyorum :pensive:

1 Beğeni