Merhaba @Esra1910 aramıza hoşgeldin Kasik ve gaz sancilari baslarda cok normal rahim genisledigi icin ama şiddetli ve dinlenince geçmiyorsa dr görün mutlaka ve bu şiddetli ağrıya kan veya pembensin akinti eşlik ediyorsa hemen beklemeden acile git bunlar onemli bilgin olsun
Arkadaşlar her sabah bende kasık ağrısı oluyor uyanıyorum hem de tualet iiçin kalkıyprum , aff edersiniz idrara çıkınca ağrılarım geçiyor sizde de böyle oluyor mu? 29 hafta olucam yarın.
Evet o bende de oluyor. Akşam uyurken idrarın geldiğini anlamıyorum. Sabah kalkınca o idrarın getirdiği bası ağrıyor. Geceleri idrara kalkarsan sabah öyle hissetmezsin
Bendede oluyor,ama idrar olmasa bile kasığımda agrilarım oluyor sabahları.
Ben de hem senin anlattığın gibi idrar sıkışmasından oluyor, özellikle de geceleri kalktığımda. Hem de artık gün içinde 1-2 defa oluyor. Onlar da yalancı kasılma şekillerinden biriymiş. Benim bebek doğum pozisyonunda ya, baskı yapıyormuş
geceleri kalkıyorum sabaha kadar yine oluyor idrara çıkma isteyi su da fazla içiyorum diye üsteliyor bende sadece sabaha karşı ağrı gibi oluyor
Bebekler büyüyor canım, normal artık
Merhaba,17 haftalık hamilelikte bel ve kasık agrısı fazla yürüyememe bunun sebebi ne ola bilir?
Merhaba magnezyum ilacı kullanıyor musunuz
Hayır D vitamini kullanıyorum
Benim kramp şeklinde bacağımda ağrılar oluyordu doktor magnezyum ilacı verdi o yüzden sordum acaba magnezyum eksikliğinden mi
Aramıza hoşgeldiniz @Teylan
Bende de kalça ve bel ağrısı oluyordu. Magnezyum kullanınca geçmişti. Doktorunuza şikayetlerinizi söylediğinizde verecektir ![]()
Bende haraket edince oluyor ve ya hapşurunca ayakta kalınca.haraketsiz olunca ağrımıyor:(
Aramıza hoş geldiniz @Teylan Benimde oluyordu magnezyum kullanımına başladım.
Merhaba @Teylan hoşgeldiniz
Rahim genişleyip büyüdüğü için böyle oluyor. Dinlendiğiniz zaman geçiyorsa endişe etmeyin ![]()
Benim sol kasıgım ağrıyor bu ne belirtisi acaba ya
Regli ağrısı gibi mi
Sabah uyandım yataktan kalktım sol kasık vurdu ya bilmiyorm ki ya
Kızzlarr ilk öğrendiğimde kasık batmam vardı geçmişti 4 haftadır yoktu tekrardaan başladı çok fena kasığıma bişi batıyor sol tarafta aynı durumu yaşayan varmıı
Canım bu çok normal rahim genişliyor ve bu da kasik ağrısı yapıyor dinlenince geçiyorsa hiç sıkıntı yapma olur mu ben 27+1 günlüğüm arada bende de oluyor ![]()