Gebelik bel ağrısı

35+1 olduk bakalım sabah doktor görücekmiş

Ben seni çok iyi anlıyorum bir nevi aynı imtihanlardan mesul olmuşuz düşük vs olunca insan sürekli umut ederek hamile kalınca ufacık bir şey kalbine dokunuyor endişe etsen de üstesinden gelebileceğine eminim imanımız bizi Rahman’ın rahmetine duacı kılar biznillahi teâlâ yavrularımızı kucağımıza alacağız :palms_up_together:t2::heart:Dualarda yer alıp verelim

2 Beğeni

Amin İnşeALLAH canım benim çok sağol burda senin yorumların çok iyi geliyor :two_hearts:

1 Beğeni

Geçmiyorsa doktorunuza danışın bence

1 Beğeni

Dinlendiğinizde geçmiyorsa gidin bence

Geldim yatış verdiler hafifledi sadece simdilik sabah bidaha bakcaklar benim kiz durmak istemiyor

1 Beğeni

Yaaa, çok geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Benim de çok ağrırdı :pensive:

2 Beğeni

Fatma ne alemdesin?

1 Beğeni

Eve yolladılar agrim geçti suyum flan gelmedi Allahtan da sabaha dogru sancilarim dindi öyle olunca bol su iç deyip yolladılar

Sagolun bidaha yakınlarda olmaz inşallah yorulcak bişey de yapmadim o halde böyle oldu

1 Beğeni

Bol bol dinlen. :sunflower:

1 Beğeni

Arkadaşım nasılsın bol bol dinlen

2 Beğeni

İyiyim çok şükür dinleniyorum canım

1 Beğeni

:pensive::pensive::pensive:Bir çözüm üretebilmiş miydiniz

1 Beğeni

Bugğn hafifledi ama az yürüsem yine ağrıyor

1 Beğeni

Evet bugün hep istirahat ettim ELHAMDÜLİLLAH h geçti yormuşum kendimi belli ki

1 Beğeni

Kızlarr. 9 haftalık hamileyim. Ve bi kaç gündür belimde ağrı var. Özellikle yürürken eğilirken oluyor. Benim gibi olan var mı aranızda? Normal mi bu ağrı?

1 Beğeni

Aynı konuyu ben de açmıştım ayaklarını uzat dinlen bir gün boyunca hiçbir iş yapma geçiyorsa normal

2 Beğeni

Normal kuzum. Aişe’nin dediği gibi bolca dinlen. Geçmezse doktora gidersin

2 Beğeni