Çok normal. Vücut kendini iyice gebeliğe alıştırıyor. Bu tarz ağrılar normaldir. Çok ayakta durmamaya çalışın olur mu ?
Bir de doktorunuzdan magnezyum vermesini isteyebilirsiniz. Magnezyum da iyi geliyor
Çok normal. Vücut kendini iyice gebeliğe alıştırıyor. Bu tarz ağrılar normaldir. Çok ayakta durmamaya çalışın olur mu ?
Bir de doktorunuzdan magnezyum vermesini isteyebilirsiniz. Magnezyum da iyi geliyor
Bol bol dinlenin o zaman geçiyor. Yormayın kendinizi
Ev temizliği sonrası bel ağrısı oldu korkmalı miyim? 9+3 ilk gebeliğim de 7 haftalıkken kalbi durdu hematom oluşmuştu
Ayaklarinizin altina yastik koyup bol bol dinlenin .Dinlenince geçiyorsa kanama vs.yoksa korkmaniza gerek yok .Ama bence 12.haftaya kadar birakin temizlik vs.esiniz veya aileden birileri varsa onlar yapsinlar .
Normal canım çok yorma kendini yine de ben de bulaşıkları yıkadım makineye eğil kalk bel ağrısı oldu bugün yattığım yerden zor kalkıyorum
Aramıza hoşgeldin @Deniz88
Gebeliğin hayırlı olsun
Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın. Lekelenme ya da şiddetli ağrınız olduğunda doktorunuza danışın
Bol bol uzanın, dinlenin. Ağır işler yapmamaya çalışın
Geçmiş olsun
Merhaba @Deniz88 hoşgeldiniz bol bol dinlenin kendinizi yormayın
Benimde 25+2 haftalık bel ağrılarım başladı ama benim şöle bi sorunum var 2 sene öncesine yakın ben merdivenden düştüm sırtımda çökme kırık olmuştu. 1 sene snra geçer dediler ama hiç geçmedi ağrıları. Hamilelikte azar azar artmaya başladı ve yawaş yawaş çoğalıyo. Benim tek korkum sırtıma yük bindiği için bebeğimi taşımakta zorlanırsam sürekli yatmak zorunda kalırsam die korkuyorum. Ama inş allahın izniyle öle bişe olmaz diyerekten dua ediyotum.
Merhaba @BediAhmet hoşgeldiniz geçmiş olsun
Aramıza hoşgeldin @BediAhmet
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun, umarım bir sorun yaşamadan bebeğine kavuşursun. Dualarım seninle
Sabahtan beri bel ağrım geçmedi kızlar hastaneye gitmeli miyim
Dinlenincə gecmiyorumu canim
Kızlar 8+3 teyim belim çok ağrıyor dünden beri geçer sandım ama geçmedi. Eğilip doğrulurken yürürken bıçak saplanır gibi oluyor benim gibi olan var mı?
Ben 22. Haftadayim daha yeni yeni başladi Belinizde bı problem var mıydı acaba? Ama ilk dönemlerinde yaşayan kişiler de duymuştum
Yoktu hamile değilken temizlik filan yaptığımda böyle yoğun ağrı yaşıyordum ama bu kadar şiddetli olmamıştı hiç ayaklarımı uzatıp dinlendim bolca su içtim şimdi biraz daha azaldı sanırım sabah çok yormuşum kendimi kahvaltıydı çamaşırdı derken üstüne bir de duş aldım
Hiç geçmeyenler genelde yalancı sancı oluyor canım. Gerçek sancılar belli aralıklarla gelip her geldiğindede şiddeti artıyor.
Geldim şimdi yatiş verdiler servisteyim sancım çıktı serum veriyorlar
Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasınız?
Olabiliyor endişelenme ancak önceden bir rahatsızlığın vardır belle omurga ile ilgili bir sıkıntın vardır batisma şiddeti artıp seni hareketsiz bırakıyordur görünmen gerekebilir onun haricinde bende önceden olmamasına rağmen 10. Haftada başladı ve ne zaman kendimi biraz fazla yorsam işlere yoğunlaşsam agri artıyor bir süre geçmiyor bünyeden bünyeye şiddeti zamanı oranı değişebilir endişe etme
Allah U Teala mız razı olsun canım sık sık doktora gitmek de istemiyorum ama böyle olunca da endişe oluyor