Merhaba hanımlar 20haftama geçtiğimden bel ağrılarım başladı bazen öyle şidetli oluyor ki ayağa kalktığım zaman böyle durum yaşayan varmı
Merhaba Bel agrisi Hamiləlikde çok oluyor qaliba azerisin Tonusdan Olur genelde Hekimin Bi şeyler Onermedimi Bende 25 haftalık Hamiləyim belimde Ağrılar oluyor Ben şam.Kulaniyorum.Tonus için
Hamilelikte bel ağrısı normal karşılanıyor doktorlar tarafından tabi şiddetli değilse.Dinlendiğinizde geçiyorsa eğer fazla ayakta kalmakdan omurgaya düşen yükten ola bilir bence.Yinede doktorunuza durumu anlatmanızda fayda vardır
Benim de çok bel ağrım olurdu
Bel ağrısı çekmeyen nadirdir diye düşünüyorum. Çözümü ne acaba:)
Onun cozumu yok hamilelikde oluyo uzanib dinlenmekle hafifliyo
Son haftalarda bende de çok oldu. Bol bol dinlenin
Benimde 25. Haftamdayı daha da şiddetlendi akşamları özellikle artık eğilmekte zorlanıyorum
İlk hamileliğim belim çok ağrıyor 5+3
Merhaba hoş geldin canım. İlk zamanlar biraz zorlu geçecek. Sabırlı ol. Bu tür ağrılar olacak.
Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin @Tülayklnç hamileliğin hayirli olsun canım
@Tülayklnç hoş geldin,benimde oluyordu doktorum hormonal değişikler olduğu için bel ağrısı normal demişti ilk 3 ay zor geçecek az daha dayan.
Bu agrilar cok normal ama dinlenince gecmrzse doktoruna bilgi ver o sana nasil bir yol izleyeceğini söyler
Aramıza hoşgeldin ilk aylar benim de belim çok ağrırdı sonra geçti şimdi son aylardayken de belim çok ağrıyor yani normal bel ağrıları
Ya teşekkür ederim
Aramiza hosgeldin @Tülayklnç merak etme bendede ayni durum var cok oturunca veya ayakta kalinca agrim oluyor dinlenince geciyor umarim zamanla tamamen gecer
Merhaba @Tülayklnç hoşgeldiniz bol bol dinlenin
Kızlar bugün 3 Aylik olduk kaç gündür belim ağrıyor oturduğum da sıkıntı yok da yeek yaparken bulaşırtir ufak işler yaparken çok belim ağrıyor kuyruk kemiğime kadar iniyor ağri normal mi ki
bende de öyleydi ayakta çok fazla durmazdım ev işi fın yapmazdm çok bu yüzden.Dinlenince geçiyorsa normal merak etmeyin