Gebelik bel ağrısı

Merhaba hanımlar 20haftama geçtiğimden bel ağrılarım başladı bazen öyle şidetli oluyor ki ayağa kalktığım zaman böyle durum yaşayan varmı

3 Beğeni

Merhaba Bel agrisi Hamiləlikde çok oluyor qaliba azerisin Tonusdan Olur genelde Hekimin Bi şeyler Onermedimi Bende 25 haftalık Hamiləyim belimde Ağrılar oluyor Ben şam.Kulaniyorum.Tonus için

2 Beğeni

Hamilelikte bel ağrısı normal karşılanıyor doktorlar tarafından tabi şiddetli değilse.Dinlendiğinizde geçiyorsa eğer fazla ayakta kalmakdan omurgaya düşen yükten ola bilir bence.Yinede doktorunuza durumu anlatmanızda fayda vardır :pray:t4:

3 Beğeni

Benim de çok bel ağrım olurdu

2 Beğeni

Bel ağrısı çekmeyen nadirdir diye düşünüyorum. Çözümü ne acaba:)

2 Beğeni

Onun cozumu yok hamilelikde oluyo uzanib dinlenmekle hafifliyo

3 Beğeni

Son haftalarda bende de çok oldu. Bol bol dinlenin

3 Beğeni

Benimde 25. Haftamdayı daha da şiddetlendi akşamları özellikle artık eğilmekte zorlanıyorum

2 Beğeni

İlk hamileliğim belim çok ağrıyor 5+3

3 Beğeni

Merhaba hoş geldin canım. İlk zamanlar biraz zorlu geçecek. Sabırlı ol. Bu tür ağrılar olacak.

1 Beğeni

Iyi aksamlar canim aramıza hoşgeldin @Tülayklnç hamileliğin hayirli olsun canım

1 Beğeni

@Tülayklnç hoş geldin,benimde oluyordu doktorum hormonal değişikler olduğu için bel ağrısı normal demişti ilk 3 ay zor geçecek az daha dayan.:blush:

1 Beğeni

Bu agrilar cok normal ama dinlenince gecmrzse doktoruna bilgi ver o sana nasil bir yol izleyeceğini söyler

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Tülayklnç

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok normal, geçecektir

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :smiling_face: ilk aylar benim de belim çok ağrırdı sonra geçti şimdi son aylardayken de belim çok ağrıyor yani normal bel ağrıları

Ya teşekkür ederim :blush:

Aramiza hosgeldin @Tülayklnç merak etme bendede ayni durum var cok oturunca veya ayakta kalinca agrim oluyor dinlenince geciyor umarim zamanla tamamen gecer

1 Beğeni

Merhaba @Tülayklnç hoşgeldiniz :bouquet: bol bol dinlenin

1 Beğeni

Kızlar bugün 3 Aylik olduk kaç gündür belim ağrıyor oturduğum da sıkıntı yok da yeek yaparken bulaşırtir ufak işler yaparken çok belim ağrıyor kuyruk kemiğime kadar iniyor ağri normal mi ki

2 Beğeni

bende de öyleydi ayakta çok fazla durmazdım ev işi fın yapmazdm çok bu yüzden.Dinlenince geçiyorsa normal merak etmeyin

2 Beğeni