Hayır yok çok şükür teşekkür ederim içim rahatladı
Tesekkurler 15 +5 haftalik olduk bel agrısı normal mi
Evet bende de arada bel ağrısı oluyor. Dinlenince geçiyor
Tesekkur ederim
Salam kizlar ben seher belimde agri karnimda agri oldu amma yemek yedim kesdi bir anada durdu agrilar sizde boyle durum yaşadinizmi?Neden boyle oldu anlamadim.
Şuan daha fazla yaşıyorum agirlastikca
Bebeğin hareketlerinden dolayıdır belki. Geçtiyse korkmayın
Artık hamilelikte ağlarla bir bütün olduk. Rahim büyüyor doğuma hazırlandığı için böyle oluyor. Dinlendiğinde geçmesi lazım
Evet kecdi canim
Evet kecdi canim bebek harket etdi kecdi ola bilir baskida yapirdi
Egzersizde yapamıyorum,yürüşte malesef. Ne yapa bilirim bilmiyorum:(
Yatak içinde yapılan egzersizler var ama doktora sor istersen riskli bir gebeliğin var seni riske atmak istemem
@Cansu Dayanırım ya olsun.Fark etdimde bu ayağa kalktığımda oluyor.Bebeğin ağırlığından dolayıdır her halde.Yatakta olunca fark edemiyorsun.
Yatakta ağırlaştığını çok hissetmezsin. Bebek büyüdüğü için öyle hissettiğini düşünüyorum. Sen mücadeleci güçlü kadınsın az daha dayan
İki gündür karın çok kötü ağrıyor sağ tarafıma vuran ağrıda var kasık bölgesi karın ve bel ağrısı sanki karnimda yangın var hem yanıyor hem sanki karnım genişliyor ama baya ağrıyor.dun bebek hareketini de hissettim 22haftalik oldum dün
Rahmin genişlenmesinden ola bilir ağrı.Hem bebekte büyüyor artık.
Bende öyle düşünüyorum ama Cook agrim oluyor iki gün hiç ağrı durmadi karnimda bu iki haftadır büyümüş gibi geldi bana
Dinlenincede geçmiyorsa bir doktorunuzla danışın bence.
Hareketlerini duyunca nasıl hissettin sence hareketi neye benziyordu. Ağrılar malesef hep oluyor. Dinlenince geçer
Dinlenince sanki daha fazla ağrı oluyordu iki gün kesintisiz ağrı çektim şimdi çok şükür iyim. Bebekte iyi çünkü hissedebiliyorum.