Gebelik bel ağrısı

18+3’teyim. Yavaş yavaş bel ağrılarım başladı. Daha bebegim 200 gr. Erken degil mi bu agrilar için? Sizin ne zaman başladı?,

1 Beğeni

Bendede 17,18 haftalarımda belim zaman zaman agriyordu en çok böbreğim. Erkən degil.bebek buyudukce karında buyuyor,onun için karın buyudugunde önə çıkıyor ve belden destek aliyor.oyuzden bel batması meydana çıkıyor .

1 Beğeni

Çok yorulduğum zamanlarda bel ağrım oluyordu.

1 Beğeni

Kizlar karnim belim ağrıyor napa bilirim

1 Beğeni

Yatağa uzan dinlen Kocandan krem/yağ sürereken ovalamasını isteyebilirsiniz Dinlenince geçiyor

Uzaninca geciyor ama ayakta duramıyorum doğum ağrısı gibi yarın doktora gidicem belki ilac bisey yazar

1 Beğeni

Bendede ayakta durunca dolasinca oluyor doktor çok ayakta durma demişti bol bol dinlen fazla ayakta durma

3 Beğeni

Kaç aylıksın?

Ben bel değil de sırt ağrısı çok yasiyorum

1 Beğeni

Sırt ağrısı ile ilgili konu açmalısın daha önce kimse bu konuyu merak etmemiş :grin: @Eslemnur

Yaptim zaten ama kimse cevap vermedi

Ben biraz geriden geliyorum. Henüz görmedim. İnşallah yetişicem

Tamam bekliyorum

1 Beğeni

Bu aralar çok arttı benim de sırt ağrım. Masaj da iyi gelmez oldu. Ilık duş alıp uzanınca biraz hafifliyor sadece. Bu aralar kendimi yorduğumdan galiba

1 Beğeni

Benimde sırtım çok ağrıyor belim tutmuyor sanki ayakta zor duruyorum çoğu zaman daha 25 haftalık olmama rağmen ama sen uyuşukluğu doktoruna bi sor canım

1 Beğeni

Merhaba kızlar 14+6 haftalık gebeyim gece 4 te başlayan bel ağrısı oluştu uyuyamadım :pensive: sabah uyandım tekrar başladı ara ara da kasık ağrısı oluyor normalmidir bu dönemde ne olursa tehlikeli olur ? Hangi durumlarda doktoruma gitmeliyim​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::pensive:

2 Beğeni

@Mervişanne Merhaba canım. Eğer kanaman ya da lekelenmen vs yoksa korkma. Normal. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur

2 Beğeni

Ben de 31 haftalık hamileyim hala ara ara bel ve karın alt kısmı ağrır. Doktorum da normal dedi. Dinlendiğin zaman geçiyorsa korkma

2 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-bel-agrisi/248?u=cansu

1 Beğeni

Peki teşekkür ederim içim rahat oldu

2 Beğeni