18+3’teyim. Yavaş yavaş bel ağrılarım başladı. Daha bebegim 200 gr. Erken degil mi bu agrilar için? Sizin ne zaman başladı?,
Bendede 17,18 haftalarımda belim zaman zaman agriyordu en çok böbreğim. Erkən degil.bebek buyudukce karında buyuyor,onun için karın buyudugunde önə çıkıyor ve belden destek aliyor.oyuzden bel batması meydana çıkıyor .
Çok yorulduğum zamanlarda bel ağrım oluyordu.
Kizlar karnim belim ağrıyor napa bilirim
Yatağa uzan dinlen Kocandan krem/yağ sürereken ovalamasını isteyebilirsiniz Dinlenince geçiyor
Uzaninca geciyor ama ayakta duramıyorum doğum ağrısı gibi yarın doktora gidicem belki ilac bisey yazar
Bendede ayakta durunca dolasinca oluyor doktor çok ayakta durma demişti bol bol dinlen fazla ayakta durma
Kaç aylıksın?
Ben bel değil de sırt ağrısı çok yasiyorum
Sırt ağrısı ile ilgili konu açmalısın daha önce kimse bu konuyu merak etmemiş @Eslemnur
Yaptim zaten ama kimse cevap vermedi
Ben biraz geriden geliyorum. Henüz görmedim. İnşallah yetişicem
Tamam bekliyorum
Bu aralar çok arttı benim de sırt ağrım. Masaj da iyi gelmez oldu. Ilık duş alıp uzanınca biraz hafifliyor sadece. Bu aralar kendimi yorduğumdan galiba
Benimde sırtım çok ağrıyor belim tutmuyor sanki ayakta zor duruyorum çoğu zaman daha 25 haftalık olmama rağmen ama sen uyuşukluğu doktoruna bi sor canım
Merhaba kızlar 14+6 haftalık gebeyim gece 4 te başlayan bel ağrısı oluştu uyuyamadım sabah uyandım tekrar başladı ara ara da kasık ağrısı oluyor normalmidir bu dönemde ne olursa tehlikeli olur ? Hangi durumlarda doktoruma gitmeliyim
@Mervişanne Merhaba canım. Eğer kanaman ya da lekelenmen vs yoksa korkma. Normal. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyordur
Ben de 31 haftalık hamileyim hala ara ara bel ve karın alt kısmı ağrır. Doktorum da normal dedi. Dinlendiğin zaman geçiyorsa korkma
Peki teşekkür ederim içim rahat oldu