Gebelik bel ağrısı

Cenneterdem
#Maksat muhabbet

Merhabalar bişi sorcam sizlere 31 haftalık son 1ayim kaldı doğuma vede belim çok ağrıyor özelliklede yatarken ayaklarımı bile oynatır Kendi çok canım yanıyor var mı benim gibi olan 4 cu doğum ilk 3te hiç olmamıştı bel fıtığıdan şüpheleniyorum

1 Beğeni

Deneyelim bakalım yarın. Teşekkür ederim cevap için. :shamrock::smiling_face_with_three_hearts: @Aişe

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Geçer inşaAllah. :heart::cherry_blossom: @NURAN

1 Beğeni

Ben de ikincisinde böyle oldum, normal canım. Vücuda baskı arttığı için oluyor. Bolca dinlen

2 Beğeni

Rahimi büyüyüp geliştiği için oluyor :blush:

1 Beğeni

Rahim kendisini doğuma hazırlıyor benim de çok ağrırdı

2 Beğeni

Ben de geçmez sandım doktora gidecektim ama uzandım dinlendim dün geçmişti bugün iş yaptım yine ağrıyor ama şiddetli değil normal diye düşünüyorum

1 Beğeni

Tşk ederim saolun.

1 Beğeni

Canım bek ağrıların ne durumda

1 Beğeni

14+6 yım aşırı bel ağrım var sanki kuyruk kemiğim kırılmış gibi. Eğilip bükulmekte yürümede aşırı zorluk çekiyorum. Normal mi sizce

3 Beğeni

Kalsiyum eksikliği baslamistir bi tahlil yaptir ve doktoruna bilgi ver eger dinlenince geçmiyorsa normal yada gun icinde harekesizliktende olur

Kpss çalışıyorum sürekli masa başındayım eskidende vardı ama hamilelikte olunca daha da arttı ağrılar. Teşekkürler :hibiscus:

1 Beğeni

Masa basinda oldugu icin agrilar artmis ama gene doktoruna bilgi ver

1 Beğeni

Çok oturmaktan olmuş olabilir benim de çok bel ağrım olurdu

Aynen büyük ihtimalle ondandır

1 Beğeni

Aynısı bende de var 33. Haftamdayim. Çok fena bişey nasıl doğum yapicam böyle hiç bilmiyorum. Ne oturabiliuorum ne yatabiliyorum. Bütün hareketlerin sıfırlandı resmen

Öyle valah çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :hibiscus:

1 Beğeni

Rahim bu haftalarda çok hızlı büyüyor bence ondanda olabilir benim de çok fazlaydı 4. Ay başı ile hepsi geçti ama tabi 3. Trimester ile geri geldiler

1 Beğeni

Ben bunu çok iyi anlarım beşinci aya kadar yaşadım. Hatta kalçama vuruyordu çıkığım var sanıyordum. Bu yuvarlak simit minderlere oturuyordum. Eve süpürge tutamazdım. Tuttuğum an bu kemik kırığı gibi ağrı olurdu. Magnezyum kullanmaya başlayınca hafiflemişti sonra geçti çok şükür. Soda içebilirsin günde 1 tane. Geçmiş olsun :cherry_blossom:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah geçer benimde

1 Beğeni