Deneyelim bakalım yarın. Teşekkür ederim cevap için. @Aişe
Teşekkür ederim. Geçer inşaAllah. @NURAN
Ben de ikincisinde böyle oldum, normal canım. Vücuda baskı arttığı için oluyor. Bolca dinlen
Rahimi büyüyüp geliştiği için oluyor
Rahim kendisini doğuma hazırlıyor benim de çok ağrırdı
Ben de geçmez sandım doktora gidecektim ama uzandım dinlendim dün geçmişti bugün iş yaptım yine ağrıyor ama şiddetli değil normal diye düşünüyorum
Tşk ederim saolun.
Canım bek ağrıların ne durumda
14+6 yım aşırı bel ağrım var sanki kuyruk kemiğim kırılmış gibi. Eğilip bükulmekte yürümede aşırı zorluk çekiyorum. Normal mi sizce
Kalsiyum eksikliği baslamistir bi tahlil yaptir ve doktoruna bilgi ver eger dinlenince geçmiyorsa normal yada gun icinde harekesizliktende olur
Kpss çalışıyorum sürekli masa başındayım eskidende vardı ama hamilelikte olunca daha da arttı ağrılar.
Teşekkürler
Masa basinda oldugu icin agrilar artmis ama gene doktoruna bilgi ver
Çok oturmaktan olmuş olabilir benim de çok bel ağrım olurdu
Aynen büyük ihtimalle ondandır
Aynısı bende de var 33. Haftamdayim. Çok fena bişey nasıl doğum yapicam böyle hiç bilmiyorum. Ne oturabiliuorum ne yatabiliyorum. Bütün hareketlerin sıfırlandı resmen
Öyle valah çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Rahim bu haftalarda çok hızlı büyüyor bence ondanda olabilir benim de çok fazlaydı 4. Ay başı ile hepsi geçti ama tabi 3. Trimester ile geri geldiler
Ben bunu çok iyi anlarım beşinci aya kadar yaşadım. Hatta kalçama vuruyordu çıkığım var sanıyordum. Bu yuvarlak simit minderlere oturuyordum. Eve süpürge tutamazdım. Tuttuğum an bu kemik kırığı gibi ağrı olurdu. Magnezyum kullanmaya başlayınca hafiflemişti sonra geçti çok şükür. Soda içebilirsin günde 1 tane. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim inşallah geçer benimde