Gebeliğinizi İlk nasil öğrendiniz/anladiniz?

Hıç tatlı bişey aşermio canım hep tuzlu ekşi normal tatlı olmayan gıdalar isdio canım sizce cinsiyeti ne olur dersiniz :blush:

1 Beğeni

Bende pek tatlici gibi değilim tursu yogurt peynir cok severek yiyorum bir de hamile oldugumu bilmeden cok cips yedim :see_no_evil: simdi direnmeye çalışıyorum :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: cinsiyet konusunu bende merak ediyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Hakkımizda hayırlısı diyelim ozaman bnde dayanamiom bazen yememem gereken gıdalara dikkat etmek isdiom çok çok

1 Beğeni

Oyle olduğu zaman saglikli olani alip yiyorum direk fazla dusunmeden yoksa bende yerim :see_no_evil: cips mi akliniza geliyor yogurt alip yiyin ya da kuruyemis o an hemen elinizi baska seye ativerin :see_no_evil:

1 Beğeni

Aynen yapiorum bnde zatn ole haklısınız

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Gizem07

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

Amin inşallah canım :heart:

2 Beğeni

Bizimde planli gebelikti ama ilk 6. Haftada kese bozuldu kurtaj oldum . 1 ay sonra tup bebek yaptirdik belki sorunsuz olur diye cunku yaşım 40 kizlar yasimdan dolayi olmaz diye yaptırdık ama malesef olumsuz sonuclandi .pesine hic korunmadik olursa olur Rabbim zamanini biliyor elbet nasipse evimize bir neşe gonderir dedik .tup bebek den 2 ay sonrasinda bronsit oldum evde fenalastim apar topar acile gittik serum igne derken ilac recete etti eve geldik .ertesi gun eczaneden ilaclari alicaktim ama icim den bir ses once test al yap sonra ilaclari kullan dedim .adetime 4 gun vardi erken gebelik testi aldim yaptim oylece biraktim kenara goz ucuyla bi bakarim ki Aman Allah ım silik 2.cizgi bana bakiyor ben şokkkk ben bende degilim aglasammi gulsemmi sasirdim hemen esime yazdim ben hamileyim :see_no_evil:oda cok sasirdi bak bi yanlışlık vardi hanim iyi bak teste dedi​:smile:evet bebegim otda bana bakiyordu bariz sekilde ve su an 8 haftamiz bitti bin sukur Rabbime .simdide kahverengi lekelenmelerle mucadele ediyorum progestan kullaniyorum Ranbimin izniyle kucagima alirim diye dua ediyorum .benimde hikayem boyle kizlar .anne olmak isteyen tum kalbi guzel hanimlar hepimizin kucagi melek kokan yavrularimizla dolsun .:woman_feeding_baby::woman_feeding_baby:

6 Beğeni

5 gönderi yeni bir konuya bölündü: Temmuz anneleri tanışalım hangi ildesiniz

Kesinlikle öyle. Rabbim hepimize sağ salim, sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

4 Beğeni

Estağfurullah Minik kaciyor bazen​:see_no_evil: ama o an bebegim su an gelisme caginda olmaz diyince hemen vazgeviyor insan yoksa normalde yerim :smile::smile:

1 Beğeni

Aslan burcu olucak Allahin izniyle

2 Beğeni

Çok şükür :blush:

Umarım sağlıklı bir doğumunuz olur :blush::heart:

1 Beğeni

Amin hepimizin inş

2 Beğeni

Aminnnn :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2: Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin :face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: duygulandim hikayenizi okurken Rabbim herseyin hep gonlunuzdekinden daha güzellerini nasip etsin :face_holding_back_tears:🩷🩵

4 Beğeni

Allahım anne olmak isdeyen tüm kadınlarımıza nasip eyle muhtesem bişi bu

2 Beğeni

Ben Allahin izniyle eylul ayında ve guney korede :see_no_evil:

2 Beğeni

Aminnnn aminnn aminnn canim :palms_up_together::palms_up_together::rose::rose:

3 Beğeni

Aynen ya ama erkekle kadını çok farkli sayilmazlar aslanın

1 Beğeni

Hahhahaha ay Allah korusun ben de esime sordum seneye hangi çin burcu diye korede de cok çin burcu populer ejderhaymis ben sok​:see_no_evil: bizim de hem basak hem ejderha awww nolcak bilmiyorum :heart_eyes::rofl:

2 Beğeni