Gebeliğinizi İlk nasil öğrendiniz/anladiniz?

Testler cidden insani geriyor cok cok tebrikler Rabbim sağlıcakla kavustursun :face_holding_back_tears:🩷:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bana da eşim sen hamilesin deyip duruyordu. Ya ne alaka nasıl anlıyorsun bilmiyorum ben diyordum. Adetim gecikmişti bir hafta falan sanırım. Sonra ondan habersiz test aldım yaptım. Anında çift çizgi oldu. Çok duygularım karıştı hem çok mutlu oldum, ağladım, hem acaba çocuk için erken mi acaba kötü bir şey mi yaptık böyle diyorum vicdan yapıyorum falan sınra eşime sürpriz yaptım kutuya koydum o da çok sevindi hemen ailesini aradı haber etti.

2 Beğeni

Üst tarafta kırmızı ile yeni konu yaziyor oraya tıklayıp önce konu başlığı sonra da alta sorunu yazabilirsiniz

3 Beğeni

Bu şekilde sorunu konu olarak yazabilirsiniz

2 Beğeni

Deneyeceğim şimdi :blush:

2 Beğeni

Benimki boyle asiri donuyor ayrica bana mi ozel acabag :unamused:

2 Beğeni

Merhaba, bu akşam bi güncelleme yapıcam forumda. Düzeleceğini umuyorum. Herkeste böyle değil.

3 Beğeni

Cok tatlıı :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin :face_holding_back_tears::heart_eyes: ben de test yapinca benzer duygulari hissetmistim :face_holding_back_tears::see_no_evil:

1 Beğeni

Demek ki sadece ben yaşamamışım. Çok vicdan azabı çektim

2 Beğeni

Ben adetim geçmeden test yaptım çünkü baş dönmelerimden dolayı yapincada çok şükür emin oldum ve çıktı Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin İNŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Düzenli adetim evlenince bozuldu ilk ay hamileyim sandim degildim 2 ay da duzensizdi ihtimal vermedim gecikti 5-10 gün ben o sekilde yurtdisina ciktim gezdim tozdum ilerleyen zamanlarda uyku hali istah kapanmasi surekli yorgunluk hissediyordum. Türkiye’ye döndükten sonra eşim bence artikt test yapalim 15 gün olcak neredeyse hasta olmadin dedi aldim istemeye istemeye çünkü ilki negatiftu bu da oyledir diye dusunup yapmak istemiyordum. Bir gece ansizin yapsam mi diye dusundum ve 23 :00 gibi yaptım koydum klozetin ustune ellerimi yikiyorum oraya da hic bakmiyorum gayet yavas yavas hareket ediyorum bir donup bakmamla ben şookkk cift cizgi

Ne yapacağımı sasirdim hic beklemiyordum evleneli henuz 2 ay olmustu . Neyse esim uyuyordu kaldirdim dus alicam sampuan yuksekte verir misin dedim geldi yuzunde yastik iziyle verdi klozetin ustune bak dedim bakti baygin baygin al eline diyorum iiyy ne alcam diyor sonra bu nedemek diyor dedim hamileyim :rofl::rofl::rofl: o mayyy gatt dedi gevurlar gibi sonra yattik uyuduk o sokla

2 Beğeni

Vicdan azabi cekmeyin bizim niyetimiz kotu degildi ki dunya gundem o kadar sarsitici ki insan ister istemez endiselendigi icin dusunuyor. Ama Allah buyuktur o bu zamani nasip gördüyse bir bildigi vardir :face_holding_back_tears::heart_eyes: bir de o anin saskinligi ile her sey dusunuluyor duygular karma karisik oluyor qma sonra tekrar dusununce cok sukur bin sukur diyorsun iyi ki olmus diyip yerini artik sevinc ve sabirsiz bekleyis aliyor :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aminnnnnn :heart_eyes::heart_eyes:🩷🩷🩷🩷

1 Beğeni

Ayyyy cok tatlisiniz Rabbim iyiliginizi versin :sweat_smile::sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: saglicakla kucaginiza alin inşallah :heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Vallaha bende kendimce yıllardır isdiyip dururdum hamile kalmayı olmazdı die umudumu kırmışdı doktorlar dogal yolla hamile kalamazsin diyip durdular biraz kiloluydum çunku evliliğimin ilk ayında hamile kaldım bn nasıl öğrendime gelirsek çalışan biriyim ve kasım ayimının adet günü gelmedi bnm umudum kırik olunca umursamadım dedim nasilsa hava soğudu yine ondan gecikmoşdir en yakin arkadasomin ısrarı sonucu acile gidip kan verdim en garantilisinin bu olucanı dusundum değerlerim yüksek çıkdı şokdaydım.sevindiğimi bile algılayamadım şuan 2 aylık ve çok tuhaf hissediyorum

3 Beğeni

Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin :face_holding_back_tears:🩷🩵 belirtiler gercekten bazen adet oncesi gibi insan ihtimal hem veriyor hem veremiyor bu ara ruyaniz cok anlamli maşallah :face_holding_back_tears:🩷🩵

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose::bouquet:

2 Beğeni

Rabbim bilir olup olmayacagini bir de aslinda akisinca birakinca oluyor anladigim kadariyla ustune cok dusunce de olmuyor ben dr o sekilde tecrübe ettim :face_holding_back_tears::heart_eyes: saglikcakla kucaginiza almak nasip olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Amin hepimiz sağlıkla kucamıza alalim ins

1 Beğeni

Aminnnnn :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: