Gebeliğinizi İlk nasil öğrendiniz/anladiniz?

Hoşbulduk canım benim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin​:rose: Gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose::pregnant_woman:t2:

2 Beğeni

Olsa mı olmasa mı diye karar aşamasındayken o ay savruk davranmamız yetmiş . 3 4 gün gecikince dedim var birseyler. Ben bir kac gun daha beklemekten yanaydim ama esim test alip geldi birlikte ogrendik öyle :blush:

2 Beğeni

Tam hatirlayamiyorum ama test yapmadan bir iki gun once felanbolmasi lazim :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: yaninayin 20 21 22 felan o zaman da buyuk ihtimal 3+4 ya da 3+5 felan oluyor olmasi lazim ben bazen adet donemi yaklasinca da sacma sapan aglar baya yemek yerim yine oyledir diye dusundum cok cok az ihtimal vermistim :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Ayyyy hep merak etmisimdir gercekten ilk gece bebegi tutar mi diye tutuyormus balayina 2 kisi gidip 3 kisi eve donmek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: maşallah sübhanallah eger hamisseniz Rabbim sağlıkla kavuştursun :heart_eyes:

Cok cok gecmis olsun :face_holding_back_tears: bir sey olmamis cok sukur :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: sonda bende ekran bulaniklasti aw :see_no_evil::heart_eyes::face_holding_back_tears: saglikla kucaginiza alin inşallah :face_holding_back_tears::heart_eyes:

Ehehehe eslerin test alip gelip daha da merak etmeleri maşallah :see_no_evil::heart_eyes: ama gercekten ustune dusmeyince oluyor sanirim 3 gun yumurtlama donemine denk getirdik yine de olmadi mesela stres gerginlik bekleyiş :see_no_evil: hep planlinolup boyle bekleyip olmayinca bu sefer biz de olursa olur hamd ederiz olmazsa olmaz yapacak bisey yok diye birakmistik :see_no_evil::face_holding_back_tears:

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:🩷🩷

1 Beğeni

Midem bulaniyordu basim donuyordu bedenimde bir değişiklik vardi reglim 2 hafta olmustu gelmemisti ama yinede regl olurum dedim sonra bana sen hamilesin dediler gittim test aldim hamile oldugumu öğrendim duygulandim ağladım ilk esime soyledim o bana ben senin hamile oldigunu zaten biliyordum dedi oyleydi iste :smiling_face::grin:

6 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Buket3

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Feyza9

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:Hos buldum​:blush:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin​:rose: Gebeliğin hayırlı olsun :rose:

3 Beğeni

Hahahah cok tatliii :heart_eyes: ama ilk inanamiyoruz bence ya :see_no_evil: bende adet olurum diye bekledim gerci bende sizin gibi belirtiler yoktu :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth: Rabbim saglikcaklakucaginiza almayi nasip etsin :palms_up_together:t2::heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba teşekkür ederim hos buldum :blush:burfan nasil soru soruliyoe ben yapamadim da​:grinning:

2 Beğeni

Benim de planlıydı ama negatif bekliyordum Göğüs hassasiyetin çoktu bir de baş dönmem oluyordu adet bile olmayı beklemeden kan vermeye gidip öyle öğrendim :joy::joy:

1 Beğeni

Ben şans eseri öğrendim :grin: hadi test yapayım reglim geçikti dedim bi pozitif çıktı bi negatif ikna olmadım. Ertesi gün kan tahlili verdim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Şaşkınlıktan an itibariyle uçuk çıkardım. :smiling_face_with_tear::heart:

1 Beğeni

Tam bir dizi sahnesi gibi aksiyonlu :innocent::grin: okurken keyif aldım :smiling_face::smile:

1 Beğeni

Aynı şeyleri ben de hissettim :joy:

1 Beğeni

Eheheheh planli olunca insan ister istemez daha da sabirsiz oluyor :grin::grin::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sagliklica kucaginiza almak nasip olsun Amin :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni