Hoşbulduk canım benim teşekkür ederim ![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
![]()
![]()
Olsa mı olmasa mı diye karar aşamasındayken o ay savruk davranmamız yetmiş . 3 4 gün gecikince dedim var birseyler. Ben bir kac gun daha beklemekten yanaydim ama esim test alip geldi birlikte ogrendik öyle ![]()
Tam hatirlayamiyorum ama test yapmadan bir iki gun once felanbolmasi lazim ![]()
yaninayin 20 21 22 felan o zaman da buyuk ihtimal 3+4 ya da 3+5 felan oluyor olmasi lazim ben bazen adet donemi yaklasinca da sacma sapan aglar baya yemek yerim yine oyledir diye dusundum cok cok az ihtimal vermistim ![]()
![]()
Ayyyy hep merak etmisimdir gercekten ilk gece bebegi tutar mi diye tutuyormus balayina 2 kisi gidip 3 kisi eve donmek ![]()
maşallah sübhanallah eger hamisseniz Rabbim sağlıkla kavuştursun ![]()
Cok cok gecmis olsun
bir sey olmamis cok sukur ![]()
sonda bende ekran bulaniklasti aw ![]()
![]()
saglikla kucaginiza alin inşallah ![]()
![]()
Ehehehe eslerin test alip gelip daha da merak etmeleri maşallah ![]()
ama gercekten ustune dusmeyince oluyor sanirim 3 gun yumurtlama donemine denk getirdik yine de olmadi mesela stres gerginlik bekleyiş
hep planlinolup boyle bekleyip olmayinca bu sefer biz de olursa olur hamd ederiz olmazsa olmaz yapacak bisey yok diye birakmistik ![]()
![]()
Amin inşallah
🩷🩷
Midem bulaniyordu basim donuyordu bedenimde bir değişiklik vardi reglim 2 hafta olmustu gelmemisti ama yinede regl olurum dedim sonra bana sen hamilesin dediler gittim test aldim hamile oldugumu öğrendim duygulandim ağladım ilk esime soyledim o bana ben senin hamile oldigunu zaten biliyordum dedi oyleydi iste ![]()
![]()
Aramıza hoşgeldin
@Buket3
Aramıza hoşgeldin
@Feyza9
Teşekkür ederim
Hos buldum![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Hahahah cok tatliii
ama ilk inanamiyoruz bence ya
bende adet olurum diye bekledim gerci bende sizin gibi belirtiler yoktu ![]()
Rabbim saglikcaklakucaginiza almayi nasip etsin ![]()
![]()
Merhaba teşekkür ederim hos buldum
burfan nasil soru soruliyoe ben yapamadim da![]()
Benim de planlıydı ama negatif bekliyordum
Göğüs hassasiyetin çoktu bir de baş dönmem oluyordu adet bile olmayı beklemeden kan vermeye gidip öyle öğrendim ![]()
![]()
Ben şans eseri öğrendim
hadi test yapayım reglim geçikti dedim bi pozitif çıktı bi negatif ikna olmadım. Ertesi gün kan tahlili verdim 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Şaşkınlıktan an itibariyle uçuk çıkardım. ![]()
![]()
Tam bir dizi sahnesi gibi aksiyonlu ![]()
okurken keyif aldım ![]()
![]()
Aynı şeyleri ben de hissettim ![]()
Eheheheh planli olunca insan ister istemez daha da sabirsiz oluyor ![]()
![]()
![]()
sagliklica kucaginiza almak nasip olsun Amin ![]()
![]()