Anladım bende yeni evliyim 1 yıllık sayılır olmuyor doktora gitmem gerekiyor galiba
Bir kadın doğum doktoruna görünseniz iyi olur elbette
Planlı gebelik olduğu için her gun idrar testi yapıyordum adetime 4 gün kala öğrendim ben
Birebir aynı şeyleri yaşamışız neredeyse 3 ay sonra hamile kaldım regl günüm 20 kasımdı sizinkini görünce anılarım canlandı
Oglusunuz hissetmis demek ki arkadasiniza da Rabbim sağlıkla yine anne olmayi nasip etsin 🩷
Ayyyyy cok hos Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin 🩷
Amiiiinnnnn Rabbim minikle beraber hem isinize hem evinize bereket getirsin 🩷 saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin 🩷🩷🩷🩷
Ahhhhhh bizde 1 sene oncesinde istedik fakat benim baska rahatsizligimin olmasi ilac kullanmam yaklasik 2 3 deneme olmadi o zaman doktorum 1 sene daha bekle dinlen dedi tam bir sene sonra yine olmaz dedik ama Allah sukur nasip oldu saglikcakla kucagimiza almak nasip olsun inşallah 🩷
Maşallah Rabbim sağlıcakla kavuştursun
Ust ustte denemelerde olmuyorsa muhakkak siz de siniz de doktora gorunmenizde fayda var bizde 4 5 senelik evliyiz son 2 yildir cocuk dusunuyoruz ben de ilk hamileligimi yeni ogrendim. Rabbim kolaylıkla hayirlisi ile tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🩷
Cok cok gecmis olsun 🩷
Bende tam adetimden once deneme amacli yapayim dedim negatif bekliyordum cunku
Evet umarım dediğiniz gibi ileride tebessümle hatırlarız
Evet umarım dediğiniz gibi ileride tebessümle hatırlarız
Allah’ım inşallah tez zamanda kucağına alırsın
Ahahaha kacinci haftada oldu bu
Benim ki planli degildi hatta zaten yeni evlendim. Balayı dönüşü reglim gecikti eşim hissetmis gibi test yaptirmak istiyordu. Zaten negatif diye 1 tane yaptım. Bi baktım pozitif. Ertesi hafta doktora gittigimde kese vs olusmustu. Yani ilk gece bebegi benim ki
Merhaba canım aramıza hoşgeldiniz Gebeliğin hayırlı olsun
Ben hamileliğimi 2 aylık ken göğrendim yani anliycağiniz bebiş 2 aylık ben hamileliğimi yeni öğreniyorum. her neyse uzun lafın kısası . Birgün ben ablam ablamın eşi falan çarşıda geziyoruz gezdik tozduk yedik içtik işlerimizi haletik ve eve dönücektik artık. Tamda o sıra yoldan karşıya geçicektim baya işlek bi cadeydi bu arada her neyse karşıya geçiyodum. ve son surat gelen bi taksi bana çarptı çarptığı gibi yerden yere sürüklendim o sıra artık hatırlamıyorum pek gözümü açtım hastanedeyim falan işte sonra doktor serum falan taktı Ufak tefek yaralanmistim anliycağiniz ucuz atlatmışim 5 saat hastanede kaldım ve doktor bidaha geldi yanıma korkma sende bebişinizde çok sağlıklısiniz korkucak biseyiniz yok dedi bende ne bebişi falan dedim doktor hamilesin 2 aylık haberin yokmu dedi ben o sıra şok oldum. ve hamile olduğumu öğrendim çok mutlu oldum o sira araba çarpınca telefon konuşuyordum eşimle telefon acıktı olan biteni çığlık sesleri ağlama sesleri falan hepsini duymuştu hastaneye geldi ve bebişimizin oltrasyon resmini gösterdim orda baba oluyorsun dedim ve sevinçten ağlamaya başladı.beni buraya kadar dinlediğiniz için teşekkürler seviliyorsunuz dünyanın en güzel anneleri