Gebeliğinizi İlk nasil öğrendiniz/anladiniz?

Valla eşim başak ben aslan

2 Beğeni

Bizde de ben basak esim akrep aslaaaaa akrep,ikizler,aslan anlasamam saniyordum :face_with_hand_over_mouth: tabi bazen anlasamiyoruz o ayri :smile::smile::smile:

1 Beğeni

Aslanlar ikizler burcuyla asla anlasamaz basaklarda

2 Beğeni

Başak karakderine gore akreple anlaşır

2 Beğeni

Astorolojik durumlara ilgi alakam çok fazla hanimlar

1 Beğeni

Açıkçası planlı değildi ancak hamile kaldığımı hissettim daha günüm gelmesini bekleyemeden kan testi verdim e tabi yüksek çıkmadı ama duramadık merak işte :smile::smile::smile::smile: bi hafta sonra yeniden kan verdik ancak daha günüm gelmesine bi kaç gün vardı değer bi öncekine göre biraz daha yüksek tam sınırlama deperinde çıktı ertesi gün erken gebelik idrar testlerinden aldım veeee çift çizgi :heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Minikmelek

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

Benimde öyleydi bu gün öğrendik kız :heart::smiling_face_with_three_hearts: belki sizin de kızdır :smiling_face_with_three_hearts::hugs::hugs:

1 Beğeni

Hayırlı geceler canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose:

3 Beğeni

Hoşbuldum​:heart:

2 Beğeni

Öncelikle Merhaba,:cherry_blossom: daha 2 ay olmadı evleneli. Eşimle planımızdı hiç korunmamak hemen çocuk sahibi olmak. Öyle de oldu çok şükür hemen ilk geceden hamile kaldım. Sonrası arka arkaya gelen sabırsız testler ile geçti :rofl: şimdi 7 haftalık hamileyim. Tabi eşime süpriz yapmak isterdim ama, o benden daha çok emindi gol attığından o yüzden süprizi kalmadı :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Merhaba @Buket3 hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

Merhaba @Feyza9 hoşgeldiniz :bouquet:

3 Beğeni

Merhaba @Gizem07 hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Merhaba @Minikmelek hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

Hoş buldum​:blush:

2 Beğeni

Ayyyyyyy​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: eger hamisseniz Rabbim daglikcakla kavustursun bebisiniz dogmussa Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin :heart_eyes::heart_eyes::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: maşallah Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Ben regl olmustum o gun umidimi kestim herkesin gozunde anne olmak icin cok kucuktum ama ben oyle dusunmedim isin ilginc yani benim hamile oldugumu rahmetli babam fark etti hastaneye gittik ve oglum bir aylıktı babam demisti senin oglun olacak diye simdi 25 haftalik insallah nisan ortasi bi oglum olacak maalesef dedesini goremeyecek babami 19 ekim 2023 te kaybettim tam cinsiyetini soylemek istemistim ama aci gercegi ogrendim

1 Beğeni