Evde Doğum Hikayem🌸

Cesaretini tebrik ederim gerçekten. Lohusalığın hayırlı olsun.

Evet gebelik sürecimde çok yardımcı oldu. :smiling_face:

Hastanede ameliyat sonrası veya sezeryan sonrası enfeksiyon kapan bir çok örnek var. Ben hastane ortamında gerilen biriyim. Hastane diyince bile bir ürperti geliyor bana​:smiling_face: Herkesin kendi tercihi tabiki. Ben evde doğum tercih ettim ve memnun kaldım.

Çok teşekkür ederim @admin :heart:

e seni artık Mucize Bebek uygulamasına alabiliriz :slight_smile:

Bebeğim doğar doğmaz indirip kullanmaya başladım bile :smiling_face:

Amin çiçeğim tüm hepimizin inşallah :pray:t2: Bebiş nasıl? :heart_eyes::cherry_blossom: sen nasılsın? Daha iyi misin?

Güzel bir doğum hikayesi kalmış olacak.hayirli olsun sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun. Cesaretini tebrik ediyorm :+1:t2::cherry_blossom:

Bebiş ELHAMDÜLİLLAH iyi. Bende iyiyim. Toparladım ben zaten. Şuan beyefeneinin nazlarıyla ilgilemiyorum​:smiling_face:

Amin Ecmain. RABBİM size hayırlı evlat ve su gibi kolay doğum nasip etsin​:cherry_blossom::hatching_chick:

Ayy kurban olurum yaa öp yerimeeee

ALLAH razı olsun canım benim​:cherry_blossom: Öperim tabi. Bir gün mutlaka buluşalım. :heart::smiling_face:

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun :two_hearts:

Çok güzel bir doğum geçirmissin :hugs:

Çok isterim canımmm :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

Amin canım. Çok teşekkür ederim​:cherry_blossom::smiling_face:

Ebe @Dilekyalcinkaya aramızda ona hoş geldin diyelim mi?

Aaa Gerçekten mi? Dilek ebem aramıza Hoş Geldiniz :smiling_face::heart:

Hoş geldiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

Tebrik ederim gerçekten buyuk cesaret sizi merak ediyordum bende. Allah analı babalı büyütsün bebisinizi.

Çok teşekkür ederim :cherry_blossom:Amin ecmain​:smiling_face: