Evde Doğum Hikayem🌸

Maalesef doktor ve ebe sebebiyle en özel günümüz unutamayacağınız en kötü anıya dönüşebiliyor

Ne kadar ücret ödediniz acaba ebeye

Bu arada hayırlı olsun rabbim uzun ömür versin bebeğinize ve size​:smiling_face:

Çiçeğim bana daha var kasım ortası gibi :face_holding_back_tears:

Hayırlı olsun canım gerçekten çok iyi bir sağlam bir destek sureci gecirmişsiniz bizimde annelerimiz hep evde doğum yapmış insan kendi evinde daha güvende hissediyor kendini benimde ilk ve şimdiden bir sürü hastane hikayesi duydum özel veya devlet Rabbim iyi insanlara denk getirsin gerçekten zor Allah yardımcımız olsun

Hayirli olsun saglikla büyüsün ins

Bunu ebeyle özel konuşun isterseniz. Çünkü şehrin yakınlığı uzaklığı ücret konusunda farkediyor

ALLAH razı olsun :cherry_blossom:Çok teşekkür ederim.

İnanaki günler hızla geçiyor. Bir bakmışsın bebeğini kucağına almışsın. :smiling_face:

Amin canım.:cherry_blossom: Evin konforunu ve mahremiyetini hastane odasında maalesef bulamıyoruz

Vallahi özendirdin kuzum evde doğumu yaa :face_holding_back_tears: çok haklısın inşallah bizimde o dönemler gelir :melting_face:

Benim de arkadaşım ebe. Sancım tutunca eve gelir misin. Doğumum kolay oluyo seni yormam dedim. Hastane ortamı beni de geriyor dedim Ters bişey olursa ceza yerim dedi Sen benden şikayetçi olmasan bile ceza yerim dedi Üstelik para cezası da değil İçeri atarlar dedi O riski almayalım dedi

Çok iyi ya maşallah eski usülü Annemde ben ve ablamları evde ebenin yardımıyla dünyaya geldik ve hepimiz çokta sağlikli doğduk. Hatta Annem beni doğurduktan sonra bayrama denk gelmiş misafir ağırlamış :innocent:

Aaa çok sevindim . Hayırlı uğurlu olsun bebeğin.sanirim dilek ebe telegramda takip edip doğum hazırlıktaki eve okuyunca o olduğunu düşündüm :slight_smile:

Yaptıran ebeler var aslında neden hayır demiş şaşırdım. Üstelik ücretli olarak yaptırıyorlar neden korkmuş bu kadar. Yaptıran nasıl yaptırıyormus ?

Eskiden kadınlar evde doğum yapardı doğru ama eskiden hastalık diye bişey yoktu herkes sağlıklıydı enfeksiyon diye bişey bilmiyorlardı kadınlar herşey sağlıklıydı şimdiki hayat öyle deĝil malesef her ihtimale karşı bence hastanede doğurmak en iyisi

Tebrikler

İNŞALLAH canım. RABBİM gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin​:palms_up_together:

Tecrübeyle alakalı sanırsam. Ebem normal hastane doğumlarına da gidiyor. Mesela ben sağlık ocağındaki ebeyle görüşmüştüm. Ebe doğum yaptıramadığını belirtti. Dilek ebe alanında gerçekten donanımlı bir ebe.

Ayyy MAAŞALLAH. Bana da bir gün sonra misafir geldi​:smiling_face: