Evde Doğum Hikayem🌸

Valla şaka gibi yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bende böyle bir konu açtım arkadaş bu konuyu etiketledi aynı ebeden bahsediyoruz​:smiling_face_with_three_hearts: 25. Haftamdayım ve şimdiden eğitimlerine başladım. Aklımdaki çoğu şeyi çürüttü desem yalan olur çünkü ben çoktan çürütmüştüm​:joy:

Yaaa çok mutlu oldum​:heart_eyes: Dilek ebeye kesinlikle güvenin. Donanımlı, tecrübeli, çok sıcakkanlı bir ebe.Mahremiyetinize, konforunuza son derece dikkat edebilecek biri.

Valla onun eline doğum yapan biriyle tanışıp konuşmayı çok istedim ve Allah sizi karşıma çıkardı

Size özelden yazdım bakabilir misiniz​:smiling_face:

Evde dogum yapınca dogum belgesi nasil oluyoe peki nufus kafisi falan nasil cikariliyor

Doğum belgesi almamıştık. Kimlik başvurusu yaptıktan 1 - 2 hafta sonra kimlik gelmişti. Benim sağlık ocağında ve şehir hastanesinde kaydım bulunduğu için sorun olmadı

Şimdi çocuğunuz bir yaşını geçmiş çok tatlı olmuştur eminim. İnternette araştırma yaparken yazınıza denk geldim. Türkiye’de bizim gibi başka insanların olduğunu görmek çok güzel. Geç olsa da doğumdan sebep tebrik ederim sizi. Benzer bir durum bizde de var. Evde doğum yapmak istiyoruz. Acaba ebenize nasıl ulaşabiliriz. Bu konuda Türkiye’de Malesef sıkıntı yaşıyoruz. Umarım mesajı görüp yardımcı olabilirsiniz :folded_hands:

Tabiki yardımcı olurum​:smiling_face: Bana özelden mesaj atabilir misiniz

Instagramda bir profil buldum ama aynı ebe mi acaba bana da iletişim bilgisi atsanız olur mu :slight_smile: