Eşleriniz oruç tutuyormu

Ben 16 haftakığız​:blush:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla elimize almayi nasip etsin inşaallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Tesekur edrim cnn

1 Beğeni

Haklısınız bişey diyemem​:pray::palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Yalnızca dua ederim :pray::pray::smiling_face_with_three_hearts::pray::pray::pray::heart:

1 Beğeni

Amin. İnşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doktorunuz tutmayı önerdim peki orucu​:blush:

1 Beğeni

Ben kalkıp hazırlıyorum 4 sabah 5 bucukta ıse gıdıyor bıdaha ugrasıp gerı uyumadını istemiyorum ustelık bende onunla beraber yıyorum​:face_with_hand_over_mouth:

Esimle 12 yasındaki oglum tutuyor ben hazırlıyorum uyumuyorum zten o saate kadar​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aramzida 1 gün var bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun değilim pek doktordan ya

1 Beğeni

Biz bayanlar mücadele etmeyi ayakta durmayı seviyoruz :blush::joy::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar yeni post açtım gelin orda tanışalım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ben bütün hamileliğimde oruçlarımı tuttum hiçbir hamileliğimde bozmadım çok şükür :blush:. Eğer bebekle ve kendinle bir sıkıntın yoksa tutmaman için bir engel yoksa orucun bebeğe hiçbir zararı yok yane tuta bilirsin :heart:

1 Beğeni

Aa öyle mi memnun oldum canım ben gaziemir nevvar salih işgören hastanesine gidiyorum doktor emrah karakaya’ya gidiyorum harika ve çok bilgili bir doktor eğer sana uzak değilse bi şans ver derim :heart:

1 Beğeni

Merhaba canım bende memnun oldum yakın canim ben daha önce bucaya gidiyordum ordan taşındım şuan özele gidiyorum ama pek memnun değilim o kadar para vermeye değmiyor aslında

2 Beğeni

Pazartesi detaylı için gidicem.sonrada senin dediğin yere bı gidiyim canim

1 Beğeni

Inanki hiç değmez sonuçta doktor doktordur bana devlet doktoru daha bilgili geliyo ben 3 çocuğumda da özele de gittim boş boşuna para tuzakları inanki

Evet canım aynen öyle

1 Beğeni

Aynen o doktoru da bi dene :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım randevu alırım haftayada oraya giderim

1 Beğeni