Eşleriniz oruç tutuyormu

Ben 16 haftakığız​:blush:

Rabbim sağlıkla elimize almayi nasip etsin inşaallah :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Tesekur edrim cnn

Haklısınız bişey diyemem​:pray::palms_up_together::heart:

Yalnızca dua ederim :pray::pray::smiling_face_with_three_hearts::pray::pray::pray::heart:

Amin. İnşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Doktorunuz tutmayı önerdim peki orucu​:blush:

Ben kalkıp hazırlıyorum 4 sabah 5 bucukta ıse gıdıyor bıdaha ugrasıp gerı uyumadını istemiyorum ustelık bende onunla beraber yıyorum​:face_with_hand_over_mouth:

Esimle 12 yasındaki oglum tutuyor ben hazırlıyorum uyumuyorum zten o saate kadar​:face_with_hand_over_mouth:

Aramzida 1 gün var bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun değilim pek doktordan ya

Biz bayanlar mücadele etmeyi ayakta durmayı seviyoruz :blush::joy::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar yeni post açtım gelin orda tanışalım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ben bütün hamileliğimde oruçlarımı tuttum hiçbir hamileliğimde bozmadım çok şükür :blush:. Eğer bebekle ve kendinle bir sıkıntın yoksa tutmaman için bir engel yoksa orucun bebeğe hiçbir zararı yok yane tuta bilirsin :heart:

Aa öyle mi memnun oldum canım ben gaziemir nevvar salih işgören hastanesine gidiyorum doktor emrah karakaya’ya gidiyorum harika ve çok bilgili bir doktor eğer sana uzak değilse bi şans ver derim :heart:

Merhaba canım bende memnun oldum yakın canim ben daha önce bucaya gidiyordum ordan taşındım şuan özele gidiyorum ama pek memnun değilim o kadar para vermeye değmiyor aslında

Pazartesi detaylı için gidicem.sonrada senin dediğin yere bı gidiyim canim

Inanki hiç değmez sonuçta doktor doktordur bana devlet doktoru daha bilgili geliyo ben 3 çocuğumda da özele de gittim boş boşuna para tuzakları inanki

Evet canım aynen öyle

Aynen o doktoru da bi dene :blush:

Çok teşekkür ederim canım randevu alırım haftayada oraya giderim