Ben 16 haftakığız![]()
Rabbim sağlıkla elimize almayi nasip etsin inşaallah ![]()
![]()
Tesekur edrim cnn
Haklısınız bişey diyemem![]()
![]()
![]()
Yalnızca dua ederim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin. İnşallah ![]()
Doktorunuz tutmayı önerdim peki orucu![]()
Ben kalkıp hazırlıyorum 4 sabah 5 bucukta ıse gıdıyor bıdaha ugrasıp gerı uyumadını istemiyorum ustelık bende onunla beraber yıyorum![]()
Esimle 12 yasındaki oglum tutuyor ben hazırlıyorum uyumuyorum zten o saate kadar![]()
Aramzida 1 gün var bende izmirdeyim hangi hastaneye gidiyorsun ve memnun değilim pek doktordan ya
Biz bayanlar mücadele etmeyi ayakta durmayı seviyoruz ![]()
![]()
![]()
Kızlar yeni post açtım gelin orda tanışalım ![]()
![]()
Ben bütün hamileliğimde oruçlarımı tuttum hiçbir hamileliğimde bozmadım çok şükür
. Eğer bebekle ve kendinle bir sıkıntın yoksa tutmaman için bir engel yoksa orucun bebeğe hiçbir zararı yok yane tuta bilirsin ![]()
Aa öyle mi memnun oldum canım ben gaziemir nevvar salih işgören hastanesine gidiyorum doktor emrah karakaya’ya gidiyorum harika ve çok bilgili bir doktor eğer sana uzak değilse bi şans ver derim ![]()
Merhaba canım bende memnun oldum yakın canim ben daha önce bucaya gidiyordum ordan taşındım şuan özele gidiyorum ama pek memnun değilim o kadar para vermeye değmiyor aslında
Pazartesi detaylı için gidicem.sonrada senin dediğin yere bı gidiyim canim
Inanki hiç değmez sonuçta doktor doktordur bana devlet doktoru daha bilgili geliyo ben 3 çocuğumda da özele de gittim boş boşuna para tuzakları inanki
Evet canım aynen öyle
Aynen o doktoru da bi dene ![]()
Çok teşekkür ederim canım randevu alırım haftayada oraya giderim