Eşleriniz tuyormu tutuyorsa sizmi gece kalkıp hazırlıyorsunuz yoksa eşleriniz kendileri yapıyorlarmı hanımlar
Benim eşim oruç tutuyor ben kalkıyorum hazırlıyorum zaten oruç değilim ya zor olmuyor benim için ya
kendisi hazırlar ama Bn izin vermiyorum çünkü tam teşekkürlü hazırlayamaz
Tabi orası da var bı de ucu ucuna da yetişebilirler adam hem çalışıyor hem oruç amaaan kalkıp hazirliyim ne olacak sanki normalde işe giderken ramazandan önce benim kahvaltı hazirlamami isterdi ben hazırlamazdim
Benm uykumda agır degil uyanıyorum zor olmuyor bnm içinde ama kötü tarafı bnde oturup yiyiyorum ya
Ay evet bende acıkıyorum azıcık atıştıriyorun öğlen 12 de bı daha yiyorum
Uyandıktan sonra uyuyamıyorum ya
Sen öglen yiyormşssn Bn çoçuklarım oldugu için 9 gibi onlara kahvaltı hazırlıyorum onlarla yiyorum bide
Kaç haftalıksınız
He yok benim ilk hamilelik olduğundan sahurda azıcık yiyorum öğlen 12 gibi yiyorum 4-4 buçuk arası yiyorum bı de akşam eşim gelince bı de gece yatmadan 11 12 gibi
Yeni minicik
Benm eşimde tutuyor ama gece çalıştığı için dışarda yapıyor sahuru ama ben yinde evde börek kek poğaça falan yaprym yanında göturuyor yanına peynir zeytin flanda kaplara dolduruyom yazık yesin iftarda zaten beraberiz
Ben geç yattığım için 3 gibi hazırlayıp kaldırıyorum eşimi o yerken çocuğun kıyafetlerini hazırlayıp beslenmesini hazırlıyorum öyle yatıyorum
Bmle aynısın okula giden çoçugum var bnmde anca. Okula gönderiyorum tam yatıcam kızlarım kalkıyor
Eşim tutuyor kalkmama izin vermiyor ama kıyamıyorum kocişime bn hazırlıyorumcanım kocam hahaha
Eşim ve oğullarım tutuyor ve ben kalkıp önce bebeğimi emziriyorum sonra kalkıp onlara kahvaltı hazırlıyorum
Akşamdan Tepsiye her şeyi ayarlıyorum. Çay demlemesi masayı hazırlaması ona kalıyor.
Beraber hazırlıyoruz biz
Maşallah ogullarınz kaç yaşında
En güzeli o heycanı beraber yaşamak