Eşleriniz oruç tutuyormu

Eşleriniz tuyormu tutuyorsa sizmi gece kalkıp hazırlıyorsunuz yoksa eşleriniz kendileri yapıyorlarmı hanımlar :smiling_face_with_three_hearts::blush:

Benim eşim oruç tutuyor ben kalkıyorum hazırlıyorum zaten oruç değilim ya zor olmuyor benim için ya

3 Beğeni

kendisi hazırlar ama Bn izin vermiyorum çünkü tam teşekkürlü hazırlayamaz

Tabi orası da var bı de ucu ucuna da yetişebilirler adam hem çalışıyor hem oruç amaaan kalkıp hazirliyim ne olacak sanki normalde işe giderken ramazandan önce benim kahvaltı hazirlamami isterdi ben hazırlamazdim :joy:

Benm uykumda agır degil uyanıyorum zor olmuyor bnm içinde ama kötü tarafı bnde oturup yiyiyorum ya :grinning:

Ay evet bende acıkıyorum azıcık atıştıriyorun öğlen 12 de bı daha yiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Uyandıktan sonra uyuyamıyorum ya

Sen öglen yiyormşssn Bn çoçuklarım oldugu için 9 gibi onlara kahvaltı hazırlıyorum onlarla yiyorum bide :grinning:

Kaç haftalıksınız

He yok benim ilk hamilelik olduğundan sahurda azıcık yiyorum öğlen 12 gibi yiyorum 4-4 buçuk arası yiyorum bı de akşam eşim gelince bı de gece yatmadan 11 12 gibi

1 Beğeni

Yeni minicik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benm eşimde tutuyor ama gece çalıştığı için dışarda yapıyor sahuru ama ben yinde evde börek kek poğaça falan yaprym yanında göturuyor yanına peynir zeytin flanda kaplara dolduruyom yazık yesin iftarda zaten beraberiz

Ben geç yattığım için 3 gibi hazırlayıp kaldırıyorum eşimi o yerken çocuğun kıyafetlerini hazırlayıp beslenmesini hazırlıyorum öyle yatıyorum

Bmle aynısın okula giden çoçugum var bnmde anca. Okula gönderiyorum tam yatıcam kızlarım kalkıyor :grinning:

Eşim tutuyor kalkmama izin vermiyor ama kıyamıyorum kocişime bn hazırlıyorum​:smiling_face_with_three_hearts::heart:canım kocam :smiling_face_with_three_hearts:hahaha​:joy:

1 Beğeni

Eşim ve oğullarım tutuyor ve ben kalkıp önce bebeğimi emziriyorum sonra kalkıp onlara kahvaltı hazırlıyorum

2 Beğeni

Akşamdan Tepsiye her şeyi ayarlıyorum. Çay demlemesi masayı hazırlaması ona kalıyor. :saluting_face:

1 Beğeni

Beraber hazırlıyoruz biz :blush:

1 Beğeni

Maşallah ogullarınz kaç yaşında

1 Beğeni

En güzeli o heycanı beraber yaşamak​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni