Eşleriniz oruç tutuyormu

Biri 14 biri 9 yaşında canim

1 Beğeni

Eşim normalde tutuyodu buyil daha başlamadı diş ine implant takildi pazartesi gunu 3 gundur agzi yuzu şiş kan geliyo daha agzinda bi kaza gecirmisti gecen yaz on disleri kirildi hala aşama aşama yapoyo iş yeri.bn hazirlardim tutabilse

Ben tutamuyorum valla bebeğim daha çok küçük gün içi gerekli yağlar proteinler alınması gerekiyor ama eşim tutuyor kayınvalidem kalkip hazırlıyor hiçbir işi bırakmıyor bana :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Eşim kendisi hazırlıyor , ben çalıştığım için benim kalkmamı istemedi bende tamam dedim :rofl::rofl::rofl:

Geçmiş olsun

1 Beğeni

Berabermi oturuyorsunuz canm

Saygı çerçevesinde ne güzel saygı duymuş sana çalışıyorsun sonuçta :smiling_face_with_three_hearts::blush:

Maşallah Allah bagışlasın​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bnmde öyle ya uyuyamıyorum geri onun sesine de kalkıyorum yatamıyorum yapamaz diye kalkıp hazırlıyorum

1 Beğeni

Evet evin tek oğlu ama kayinval8demd3n memnunum çok anlayışlı

18 haftaligim ben tutmuyorum ama eşime kalkıp hazırlıyorum

1 Beğeni

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım

Merhaba canım sormak ayıp olmazsa kaç yaşındasın maşallah büyük çockların bide doğumu yaptınmı

Kesinlikle katılıyorum :blush:

1 Beğeni

Ikimiz de tutuyoruz ben hazırlıyorum beraber de topluyoruz :blush:

1 Beğeni

Nereli eşiniz sorması ayıp

Kaç haftalıksınız

Yarın 20 haftalık oluyorum inşallah :blush: Sen kac haftalıksın :blush:

Şehirlerimiz ırkılarımız adetlerimiz dinlerimiz ayrı tabi bişy demeye hakkımız yok :smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim hiç kimse yi dinden imandan mahrum etmesin ablam…rabb’im iman nasip etsin imanla ölmeyi son nefeste kelimeyi şehadet getirmeyi nasip etsinn inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::pray: bu mesajı okuyan içinden Allâh rızası için kelimeyi şehadet getirsin :heart::heart::heart::palms_up_together::pray:

2 Beğeni