Senin cinsiyet belli mi ![]()
Yok canjm ogrenemedim daha senin peki
Bana iyicene bakmıştı hatta bana da bacak arasını gösterdi
kızım oluyo çok şükür 🩷![]()
Çok şükür canjm bakalım bizim ne olucak sıpa ısrarla arkasını dönüyor ![]()
Babası kılıkli uyuşuk ve nazlı ![]()
![]()
benimki de üçüncü muayenede gösterdi zaten her gittiğimde uyuyordu
senin ilk mi canım
Allaha şükür tutuyor. Ve ben kalkıp hazırlıyorum. Hasta olursam hazırlayamam yada kalkamam herhalde ozamanda sogra hazırlamayı bırak erken gelip yemek yapar, kendisi portakal suyu sıkar şifa niyetine…çünkü grip olmuştum çok ağır geçmişti… yaptı sağ olsun ama gebelik öncesindede yapıyodu zaten Allah başımdan eksik etmesin
İlk canım benimde eşimin de üçüncü çocuğu o benden daha heycanli ![]()
Kaçıncı olursa olsun inanki o heycan hep oluyo
çok güzel bişey ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. İşte benim de 4. Rabbimin izniyle ![]()
![]()
Maşallah rabbim uzun ömür versin inslahh canim ben yıllarca bekledim anne olmayı sonund rabbim nasip etti kızı erkeği fark etmiyir ama merakla bekliyorum ![]()
Amin canim benim Rabbim bütün çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah tabiki insan merak da ediyo ![]()
![]()
Öyle valla inslahh öğrenirim bende
Detaylıda öğrenirsin inşallah ![]()
İnslahh kuzum ![]()
Ben tutamiyorum eşim tutuyor ben 3-4 gibi kalkip hazirliyorum.Eşlik de ediyorum az da olsa yiyorum .![]()
çok teşekkür ederim ![]()
![]()
![]()
Eşim tutuyor, kalkıp beraber hazırlıyoruz, yiyene kadar başında bekliyorum Allah’tan onunla yiyemiyorum ![]()
sonra bulaşıkları hallediyorum o çayını sigarasını içene kadar sonra geçip uyumaya calisuyorum hemende uyuyamıyorum tabi uyandığım için 2 saat sonrasında da kalkıp işe gidiyoruz
Allah razı olsun canım benim ![]()