Eşleriniz oruç tutuyormu

Senin cinsiyet belli mi :blush:

1 Beğeni

Yok canjm ogrenemedim daha senin peki

Bana iyicene bakmıştı hatta bana da bacak arasını gösterdi :see_no_evil:kızım oluyo çok şükür 🩷:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok şükür canjm bakalım bizim ne olucak sıpa ısrarla arkasını dönüyor :joy:

1 Beğeni

Babası kılıkli uyuşuk ve nazlı :blush:

:sweat_smile::sweat_smile: benimki de üçüncü muayenede gösterdi zaten her gittiğimde uyuyordu :see_no_evil: senin ilk mi canım

1 Beğeni

Allaha şükür tutuyor. Ve ben kalkıp hazırlıyorum. Hasta olursam hazırlayamam yada kalkamam herhalde ozamanda sogra hazırlamayı bırak erken gelip yemek yapar, kendisi portakal suyu sıkar şifa niyetine…çünkü grip olmuştum çok ağır geçmişti… yaptı sağ olsun ama gebelik öncesindede yapıyodu zaten Allah başımdan eksik etmesin

1 Beğeni

İlk canım benimde eşimin de üçüncü çocuğu o benden daha heycanli :joy:

1 Beğeni

Kaçıncı olursa olsun inanki o heycan hep oluyo :sweat_smile:çok güzel bişey ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. İşte benim de 4. Rabbimin izniyle :palms_up_together::blush:

3 Beğeni

Maşallah rabbim uzun ömür versin inslahh canim ben yıllarca bekledim anne olmayı sonund rabbim nasip etti kızı erkeği fark etmiyir ama merakla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canim benim Rabbim bütün çocuklara sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah tabiki insan merak da ediyo :see_no_evil::sweat_smile:

1 Beğeni

Öyle valla inslahh öğrenirim bende

1 Beğeni

Detaylıda öğrenirsin inşallah :blush:

1 Beğeni

İnslahh kuzum :pray:

1 Beğeni

Ben tutamiyorum eşim tutuyor ben 3-4 gibi kalkip hazirliyorum.Eşlik de ediyorum az da olsa yiyorum .:face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

çok teşekkür ederim :smiling_face::melting_face::purple_heart:

Eşim tutuyor, kalkıp beraber hazırlıyoruz, yiyene kadar başında bekliyorum Allah’tan onunla yiyemiyorum :joy::joy: sonra bulaşıkları hallediyorum o çayını sigarasını içene kadar sonra geçip uyumaya calisuyorum hemende uyuyamıyorum tabi uyandığım için 2 saat sonrasında da kalkıp işe gidiyoruz

1 Beğeni

Allah razı olsun canım benim :two_hearts: