Eşinizden çekinmeden ne zaman para isteyebildiniz?

Neçə yaşın var ki senin ərinlə necə yaş ferqiniz var :smiling_face_with_three_hearts:

Menim 20onun 28 :joy::rofl:beş ildi sevgiliydik bir bucuk yildir evliyiz ama hiç para konusunda rahat deyilim zatün para konularını açmadık bile

1 Beğeni

@Su-misali Yaş farkı çok değilmi? Belki ondan kaynaklıdır bu anlaşmamazlıklar? 19 yaşında evlendin bide değilmi?

Dışardaki herkes kötü niyetli değil. Tek başıma dışarı da çıkıyorum, çalışıyorum da çok şükür başıma kötü şeyler de gelmedi. Kendimi koruyabiliyorum ve her kadın kendini korumayı bilmeli.
Genellememek gerekir, eşim böyle istiyor ve ben de bundan memnunum demeniz yeterli​:blush:

1 Beğeni

Aslımda çok deyil yaş farkı 8 10yaş ben cok hosuma gider. Biraz büyük olsun kadından erkek. Cunki kadın her istediyini olmasada bicok istediyini yapar kaıdnın nazı gecer nazını çeker erkek . Cocukdur küçüktür diyip herkes için geçerlimi bilmem ama benim her tür kaprizmi sinirimi eşim çekdi sabr etdi 5 yıl neler çektirdim ona inanilmaz zor günlerdi hepsi birbirnen ayrı hergün kavga etmesek duramazdık günün enind esonunda ortasında illaki kavga ederdik günlerle trip filan atardım şimdide yine omrunu curutyorum adamım​:joy::rofl:tabi eskisi kadar deyil nedense olgun oldum evlendikden sonra olgunlaşdım cocuk gibi deyilim ama bazem çıldırtyorum nede baştan nednese tavrimi koymadım olgun çiftler gibi olmaya çalıştım bişeyler ters gitti şiçdi çekimgen oldum 6 7 yil onceki benden eser yok

1 Beğeni

Herkes kotu niyetli malesef canım.
Birisi söz atar falan o zaman durup niye söz atdın diyecek degilim tek başınayken.
Eşimin yanında kendimi guvende hiss ediyorum.herkes farkli dusune bilir hayat tarzından oturu.
Ama ben eşim olmadan dısarı cikmak istemem.
Eşim istiyor evet,ama bende istemiyorum dışarı yalnız cikmak.şimdiye kadar cikmadimda ne bekarken ne evliyken arkadaşım.

1 Beğeni

Erkegin yaşinın buyuk olması avantaj aslında.
25 falan yaşda olan erkekler evlilikde cocuk gibi oluyorlar.
Hanı bir söz var ya bizde (cavana gedən yumruğ yeyər
Qocaya gedən quyruq yeyər):wink:
Benim eşim 30 yaşinda ben 18 .və bana sanki bebegiymişim gibi davraniyor,kayinvalidem ler də hep diyor ki sen ondan kucuksun diye seni hep koruyuor bebegi gibi.
Eşimde hep sen benim bebegim senin karnindakide bebegim falan diyor.
Minik anne falan diyor bana.

1 Beğeni

Tekrardan söylüyorum ben de siz böyle tercih ediyor olabilirsiniz ama bu herkesin kötü niyetli olduğu anlamına gelmiyor. Neyse dediğiniz gibi bakış açılarımız çok farklı belli ki, konunun uzamasına gerek yok​:cherry_blossom:

1 Beğeni

15 yaşınmı vardı sevgili oldugunuzda?
Bende eşimle nişanlanırken 15 yaşim vardi :smiling_face_with_three_hearts: eşiminde 26​:innocent:severek isteyerek nişanlandık :smiling_face:

1 Beğeni

İşte aynen bazen boyle tatlı şeyler oluyir benim eşimde 8yaş büyük. Ama benden büyümemi bekliyo bende büyüdüm gordum nasıl davrandığnı küçülmeye karar verdim diyorum​:joy::rofl:ayy öldüm o deyimede cavana geden yumrug yeyer qocaya geden quyrug​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:ilk kez duydum cok iyi espiriler yapiyosum kizmsen

1 Beğeni

Ata sozuymuş ben ne yapayim :grinning:
İnşallah eşlerimiz sonuna kadar bize guzel davranır :pray::innocent:sende canini sıkma

1 Beğeni

Aslında benim 15yaşım yeni olmuşdu eşim beni gormus hep araştırmış zaten ayni koydeydik. Arkamca gelmis dolasmis ben hiç bilmiyodum bir yil boyle gecti bende ne aşk ne bişey anlamıyodum ama nedense duydugumdan sora girdukden sora bilaç defa. Nedense gönlüm kaymaya başaldı yani yakışıklı desen deyil konuşmuyorduk bile sonra işte karmaşık odlu hala kendimiz bile tam hatrilamiyoruk nasıl əlaqı saxladğmızı:joy::rofl:kızlar sayesinde oldu aslında ben baştan korkuyordum konusmakdan falan asla sevmezdim oyle seyler ama işte oldu bi şekilde gözümü açıp eşimi gördüm diye bilirim. :slight_smile:

1 Beğeni

İnşAllah. Aslında anlıyorum bazen onu bazen anlamıyorum cunki oyle seyler soyluyoki bazen. İlk hamileliyimde ne yapsam her saçmalığma katlandı doğumdan sonra deyişti oyle olmsdı bende sessiz kalmaya başladkca tepeme cikti , şimdide hamileyim az once beni anneanemin yanina goturmeyecem dediyinde kavga ettik bana yine sen doğur bitir ben sana napacagimi bilirim hamilesin diye bist demiyorum deyince yine kalbim kırıldı

1 Beğeni

Yakısıklı desen degil sozun beni benden aldı ya​:joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

:pleading_face:neden oyle soyledi.
Uzulme canım hamilesin kendini strese sokma.
Ben bi dogurayim sana yapicagimi bilirim de :joy::joy::joy:sal gitsin bebişe bişey olmasın asıl :pleading_face:

1 Beğeni

Gerçekden oule çirkin ama nedne seviyorum bilmiyorum insan azıcık olsa dış görünüşe ne kadar olmasa onem verir yani gerçekden şuan bile annemler bile adamada benzemiyo neyini sevdin bununn diyi ( annemler zaten istemiyodu evlenmemizi kaçarak evlendik)

1 Beğeni

Bak ben boyle dşünemedim çok iyi moral veriyosun​:joy::joy::joy::rofl::rofl: doğrayim snaa yapacagimi bilirim diyemedim aksime doğurmayacam gorursun orda kalacak dedim sinirden ne deyim bilmedim

Bu artık iki oldu bana oyle soylemesi zoruma gidiyo bebeyi gerçekdne doğurmak istememe dşüncesine kapiliyorum

Seni gormek istiyorum :heart_eyes:
Kesin guzelsin diye annenler oyle soyluyor.:joy:
Paylaşmak istermisin resmini?:innocent:sonra bayrak eklersin siler moderator.eger istersen tabiki.

1 Beğeni

Korkdunmu kız :joy::joy::joy:
Bişey yapar sana dogduktan sonra diye :grinning:
Saçmalama :grinning:yetim degilsin ki sen.arkanda dağ gibi baban var ,hic bir seyden korkma.allahdan başka.

1 Beğeni