Eşinizden çekinmeden ne zaman para isteyebildiniz?

Ya yok o kadar gzuelde deyil ama çirkinde deyil boyle yani ama erkekde maymundan fərqlınsə bəsdi dimi​:joy::rofl::rofl:

:joy::joy::joy: @Su-misali

Bisey anlamadim :grin:

Offf ne babası yaa babamıkino​:smirk:bazı seyler konusulmayi canlm benim arkamda kimse tok Allahdan başkasına umudum yok. Nasıl korltum biliyomusun yani umusayacak saymacak iki bebekle napa bilir beni cantada kekik goruyo elinin altında goruyo o yuzden sinirim bozuluyo

Ne demek istedigini anladim arkadaşim :neutral_face:

1 Beğeni

Deyirəmki deyirsın güzəlsin diye annen oyle diyor. Harf səhfi olub guzelde çirkinde deyilim orta yani​:joy:ama eşimede çirkin demek olur. Şöyle ayakda soğulcan çirkini deyil arıq deyil yani , canı cesedi var :joy::rofl: ama çirkin işte herkes beneyimi ona benzetiyo ama tam benzemiyo oğluşum gzuel sari benim gibi şimdi eşime diyorumii bisefer hamileliymde senin yuzne bakmayacam hep aynaya bakacam buseferki bana benzeyecek​:joy::joy:

:joy::joy::joy:kız Allah seni ne yapmasın ,keyfimin yok yerinde beni gulduruyorsun deminden beri :joy::joy:
Bu bakarsın aynada arkada eşin durmuş yine eşine bakmışsın :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Aynen sende. :joy:Olumsuz düşncelerimi olumluya dönüştürdün gelince meydine qoyacam​:rofl::rofl:kime deyirdin dyeecem doğ qutar gor nagaracam deye

:joy::joy:deyecek anan doldurub :joy::joy::joy:

Yok canim ben hərşeyimi onunla paylaşıyorum annemler doldurunca bile dayimin karisi falan hemen eşime yetiçtryirdum beni doldurdular diye :joy::rofl:şoyle şoyle dediler . Hatda mesajları bile gosterirdim inan ona o kadar baglıyim güveniyorum herşeyimi ama her şeyimi ona söylerim. Gizlim skalım yoktur. O yuzden asla benim hakımda dolduryolar diyemez. Düşünemez. Ama ben düşünrüm onu dolduran bir dayisi ve yengesi var

:joy::joy::joy:benim doldurdugumu da söyləmə ama @Su-misali

1 Beğeni

Yok yaa​:joy: işte o zaman telefon elden gider

@Sevane18 Ola bilir.Düşünceler,tarcihler farklıdır.:slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Eşinizin karakteri benim eşimin karakterine benziyor ama aileme cok sık olmasada gidiyorum onlar köyde oturuyor ben şehirde onun icin sık gidemiyorum ama halamın evi burda ne zaman istesem gidebiliyorum hic sorun etmiyor bende esimden ilk zamanlar para almıyordum oda hic demiyordu sana para lazim mi diye sonra ailesine harçlık verdiğini görünce yerleştik onların ihtiyacı yokken sen kendin veriyorsun bana gelince ben istemek zorunda kalıyorum dedim onlara verme demiyorum ama baban emekli memur evleri kendilerine ait cok ta senin harçlıgina ihtiyaçları yok biz kirada oturuyoruz daha bir arabamiz bile yok şimdi evde kasasi var ne kadar lazimsa alıyorum ona soylemeden çünkü kendisi dedi ne zaman lazim olursa ordan al diye böyle daha iyi hesabıma geldiği gibi aliyorum ve kimseden cekinmek zorunda kalmıyorum ben onun eşiyim onun üstünde çok hakka sahibim benden sorumlu beni mahrum bırakmaması gerekiyor bana ne verirse o sevap kazanıyor ayette de geçiyor eşinize verdiğiniz herşey sataka olarak diğer tarafta sevap yaziliyormus ben ona hizmet edecem yemek yapacam çamaşırlarini yikicam utulicem evi temizlicem karnimda cocugunu taşıyacam o beni parasindan mahrum birakacak hic bir yerde öyle bir adalet yok ne öbür tarafta ne bu tarafta herkes eşit olmali kadinlar sömürulmek icin evlenmiyor mutlu bir yuva kurmak icin evleniyoruz hiç biseyden kisitlaya haklari yok bizim onlarin üstünde cok hakkimiz var bunu bilmeleri lazim

1 Beğeni

Ne guzel açıklamışsınız ne guzel çözmüşsünüz bu para konusunu ben 2 yil olcak hala para lazım diyemiyorum e haliylede oda boyle alıştı vermiyor isteyonce zır zır mızmız sonra

1 Beğeni