Eşimle boşanma durumuna geldik

Dün kavga ettik ve Allah sizin belanızı versin dedim annesi ile kendi için bunu gitmiş görümceme anlatmış zoruma gitti filan demiş

Güzel de desem aynı

Ya ben olsam benim de zoruma gider.. senin yaşın kaç canım

22 yasindayim

Tahmin ettim.. cahil kelimesini sevmiyorum.. ama çok toysun.. ilerde bu günleri kendime zehir ettin diye çok diz doveceksin..

BI KADIN NE İSTESE ERKEĞE YAPTİRABİLIR PARMAGİNDA YİNE OYNATIRSİN İSTERSEN Bak bacim sen iyi ol naif narin ol ses cikarma sessiz kal ne deseler fazla tepki vermemeye calis kaynana görümce kötüleme onlarin sana kotu davrandigini biseyler ters gittigini eşin gorur zaten mazlumu oyna sen eşin gordukten sonra da eşinle yalnizken agla zirla duygu sömürüsü yap ben bisey demiyorum etmiyorum bana kotu davraniyolar bilmem ne kendi tarafina çekkk yalnizken odada ben kendi evim olsun istiyorum ben senin yaninda açık seçik giyinmek istiyorum yanina kucagina oturmak istiyorum televizyon izlerken yanina uzanmak istiyorum ama annen bilmem ne herkimse işte herkes var olmuyo ben istedigim gibi davranamiyorum de kocana KOCANI ELE GEÇİRMEK SENIN ELİNDE

KİMSEYİ DİNLEMİYOSAN BU EVLİLİK ÇATIRDIYOR HABERİN OLSUN EL OĞLU KOCAN DA OLSA Bİ SUSAR İKİ SUSAR ÜÇ OLUR SUÇ OLUR SKTR EDER SENİ TEKMEYI BASAR

AÇIK AÇIK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN HANIMLAR AFFINIZI DİLERIM… HAYIRLI GECELERİNİZ OLSUN… :heart::heart::heart:

Siz soyleyin hanımlar yanlış mıyım?

@Mucizeanne1 hayretler içinde okudum yazdıklarını. Eşinde de peygamber sabrı var herhalde. Hergün bela okuduğun evlilikten kocadan hiç hayır bekleme.

Dün konuştuk zoruma gitti öyle söylemen diyor neden ablana anlattın dediğim de

Haklısın ama ayrı ev mevzusu yok işte, ben yine aynı evde de oturmaya razıyım ama biraz baş başa zaman geçirmek istiyorum, bir yere giderken baş başa gidelim istiyorum bana biraz para bıraksın istiyorum bugün son günümûz ve yarın gidiyor bilmiyorum canım sıkkın görümcemin eşi iyi görümceme para filan da bırakıyor onu dedim bir onun kadar olamıyorsun diye

Çok haklısın zoruma gidiyor benim de

Çok Güzel anlatmışsın ağzına sağlık.. çok toy.. daha 22 yaşında.. olgunlaşmadan evlenmiş

Walla bilmmde sen bu kafayala gidersen adami kaybedecen bayanin dedigi gibi el goz yasina bakmaz cocugu warmis bilmm neymis basarlar tekmeyi sen adam hep höd hödsn oda sogumustur illaki

Kendi eşini başkalarıyla da kıyaslama en büyük hatalardan birisi sen aslansin sen kocamsin sen şoylesin boylesin dedikce iyi olur erkekler bi işe yaradigini erkek oldugunu hissettiren kadinı ister yaninda baskalariyla kiyaslama yapan kadını ne yapsin adam

Çok haklısın ben işte annesi ve kendi için Allah sizin belanızı versin dedim diye bunu ablasına anlatmış zoruma gitti çok zoruma gitti demiş bugün son günümüz içim. Buruk

Ozur dile affettir kendini

Eşinle bu durumu da güzelce konuş biz eşiz aramızda ne geçerse geçsin bunu kimseye anlatmamalisin de. Ama bunu kavgayla değil güzel güzel konuşarak anlat. Emin ol erkekler kavga gürültü ile kendilerini asla düzeltmezler. Sen güzellikle her şeyi kendi lehine çevirebilirsin.

Evet bugün son günümüz akşam güzelce birşeyler hazırlayıp konuşmayı düşünüyorum

Öp biraz cilve yap çok seviyorum seni fln de etkile gidecekmiş ztn ya aklında kalsın ikimiz için uğraşıyor um fln de biraz duygusal ol damardan konuş :face_with_hand_over_mouth:

Evet öyle demeyi düşünüyorum birşeyleri yapalım edelim diye bakalım inşallah kavgasız olur

İnsallah canım İnsallah iyi olursunuz mutlu bi sekilde ayrilir esin yanından bi daha ki geldiğinde mutlulukla gelir sana