Kuzum komple kendi tarafına . Çekemezsin onun anneside sonuçta büyütmüş bu yaşa getirmiş önce iyi anlaşmaya bak fevri davranma sakinligini koru mantıgınla hareket et
Mesajlarımı sessize almış çeneni tut canımı ye diyor yeter ki çeneni tut diyor
Sende çeneni tut ozaman canım
Canım eşin gurbette çalışıyormuş zaten devamlı görmüyorsun gördüğün zamanlarda eşinin gönlünü hoş tut düzelir zaten herşey, çok ağır konuşmuşsun adamın ilk etapta dediği birşey yok biraz senin konuşmana göre şekil almış sizin konuşmanız. Erkekler yemek içmek değil güzel söz hoş sohbet ister eşinden hele uzaktaysa güzel anları hatırlaması için bu çok önemli fevri davranma nacizane abla tavsiyesi ![]()
Sen oyle yaparsan bu sefer adamin gozu disari kayacak k bkmada adama kotu seyler demissin bidha deme bak bide uzakda ordan birini bulsa aldatsa ne ypcksn adama yanas guzel seylerde bk senn icin yotm ellerimle ozlemissindir filam de direk adama saldirmssin biraz suclusun
ağzına geleni sayip saygı sevgi bekliyorsun . bir şeyler hazırlamışsin ama dile getirerek burnundan da almışsın zıkkımın kökünü ye demek nedir mesela bu nasıl bir üslup . hiç hoş değil . eşim bana kızınca böyle kelimeler kullansa Allah belanı versin dese sogurum . kizdiysan da biraz sessiz kalmayı bil ya da daha uygun bir uslupla uyarabilirsin .kendine çok geç kalmadan çeki düzen ver sonrasında çeneni tutamaman yüzünden çok pişman olursun .
İşten eve geldi mesela sonra ben TV den kızıma dans videoları açtımmm tıktok dans onlari izleyip oynuyordu sonra eşimde vardı , eşimde başka dans videoları açmış izlesin diye ona bir kavga çıkardım sonra görümcem geldi onu savundu diye başka bir kavga çıkardım
Bukadar insan diyor ki biraz anlayisli ol altan al, kafanin dikine gideceksen niye insanlarin yorumunu aliyorsun ki?
Ay sen gerçekten iyi değilsin yaptın Hersey yanlış adını deliye çıkarırsın ve evliliğin bozulur
Çok saçma sapan bir şey kavga etmişsiniz gerçekten vaktim de yok çok yazamıyorum ama kısaca söylemem gerekirse eşinle Eğer eşinin davranışıyla ilgili bir sıkıntım varsa ve şimdi bunu oturup güzel bir şekilde konuşman lazım hani ben dili diye bir şey var sen böyle yapınca ben böyle hissediyorum Şklnde üretebilinr Bi kalıp var, bunu söylerken de kendi değerinin Farkında olman lazım yani her zaman cepte değil de heran gidebilecek gibi ama bunu iyi ayarlaman gerekiyor yani ben de tutuyor bu sende nasıl olur bilemem ama ben kendime güveniyorum ve sınırımı kırmızı çizgi aşarsa eşim benm net olduğumu gidebileceğimi blr ailemde arkamdadır bunu da bilir, ama tabi ses yükseltip böyle saygı çizgisini aşan şeyler söylememeliydiniz, biz hiçbir zaman Birbirimize saygısız kelimeler kullanmadık öncelikle ona dikkat ettik hakaret tartşrken bile hakaret etmedik buna da dikkat edin bundan sonra
Normalmis gbi anlatiyosun adam baska acmis ne war bunda bnce senn kafan iyi degil adamin sana bisey yotigi yok ama adam ne yapsa sana batiyor burda suc gercktnde sende sen boyle dewam edersen adam sende. Sgr adami resmen kendi ellerinle disariya itiyosun uzmandan destek almalisin bnce
Bence bir psikolog ya da psikiyatr ile görüşün çok ciddi söylüyorum. Kendi iyiliğiniz ve çevrenizdekiler için. Eşinizde problem yokmuş gibi görünüyor. Ama siz destek almalısınız bence
Canım sen kavga cikarmaya bahane arıyorsun.. benim ablamda senin gibi kaosla besleniyor. Ama böyle yaparsan sen kaybedeceksin. Bak biz eşimle çok sıkıntılar yaşadık. 14 yillik evliyim evi terk ettiğim ve lohusalık(eşim uykusuz kalıyordu)hariç eşimle ayrı yada küs yatmadım. Geçenlerde eşim toplantim var yemeğe beklemeyin ben arkadaşlarla dışarda yerim dedi. Tamam dedim. Ama işi erken bitmiş yemek yemeden gelmiş. Ama yemek bitmişti. Hemen ne istersin aşkım ne hazırlayayım dedim. Bı sandviç yap birde çay koy yeter dedi.. olur mu öyle şey dedim. Buzluktan içli köfte çıkarttım kızartıp önüne koydum.. işte seni bu yüzden seviyorum dedi. Ertesi gün bütün dışarı işlerimi o halletti. Sandviç versem kızar mıydı.. hayır ama sadece yemis olmak için yiyecekti.Bu işler biraz karşılıklı olmalı. Yanlış yoldasın.
Ki kaynanamla 8 yıl yaşadım.. ve benim kaynanam şeytana pabucunu ters giydirir.. benim kocam da çok anaciydi.. zamanla yüksek oranda geçti.. ama bunu kavga ederek yada taraf tutturarak yapamazsın.. daha kötüye gider.. gidiyor da gördüğüm kadarıyla
Bende kayinvalidemle birlikte oturuyorum öğlene yemek yaptı zaman akşamada yesin diyor içim rahat etmiyor akşam vakti kayinvalidem bahçeye gidince kocama hemen ayrı sunumlu yemek hazırlıyorum bekar kaynimda yiyor yanında asıl kayinvalidemin bile hoşuna gidiyor dışarıda söylüyormuş gelin geldi yükümü hafifletti diye buda eşimin hoşuna gidiyor beni daha çok seviyor resmen canım biseylere sıkılmasın diye gönlümü hoş tutuyor hep bende sırf eşimin hatrı için yapamicam şeyleri bile yapmaya çalıyor um annesiyle iyi geçiniyor um çok şükür günüm geçip gidiyor
Ben kayinvaldemle zamanında coooook kavga ettim.. hala ara ara sürtüşmeler yaşarız ama sonunda ona nasıl davranacağımi ogrendimve bana nasıl davranması gerektiğini öğrettim. Şimdi duracağı yeri biliyor. Haliyle zamanla eşim annesinin abartı tavırlarını fsrketti ve kendisi uzaklaşmaya başladı. Biz ilk evi ayırdığımızda sadece yatmaya ayrılıyorduk. Eşim o kadar annesine düşkündü. Şimdi neredeyse 10 gün oldu hiç gidelim demiyor. Yarın kahvaltıya gideriz büyük ihtimal. Ne güzel sen çözmüşsün işi.. darısı bu arkadaşın başına ![]()
Sen böyle davranmaya devam edersen değil ayrı eve çıkmak başka ülkeye gitsen yine huzur bulamazsın![]()
Kaynanamla yaşıyorum ama kötü sabah 8 de uyanır kahvaltı hazirlarim koca dublex evi siler supururum sonra öğle akşam yemeği eşim mesela bana para bırakmıyor lazım olur al diyemiyor vermiyor ben bayram harçlığı birşeyler satıp 50 100 biriktiriyorum, eşimle asla yalnız bir yere gidemiyorum kaynanam hep geliyor
Benimkide aynıydı.. kız benim abim öldü. Onu götürmedim diye yıllarca konuştu bana.. sanki düğüne gidiyorum. Cenaze evi bu isteyen gelir isteyen gelmez davet mı olur. Yukarda yazmışsın eşimle hastaneye giderken geliyor diye.. iki çocuk doğurdum birckere gelmedi kocam. İlk cocukta kaynanamla gittim ikincide yanliz gittim. Erken doğum riskiyle acile gittim kaynanm sen cahilsin. Madem sancın var kesin doguruyorsun haftanı bilmiyorsun dedi ki 29 haftaliktim daha
yemek öyle yapılmaz çocuk öyle emzirilmez çocuk öyle sevilmez diye diye yedi bitirdi beni. Ama hepsi geçti.. şimdi umurumda olmaz
Haklisin ewet adama biraz hos dawran yanas bak sana neler hazirladim filan de bugun basbasa disari cikalimmi basbasa vakit gecirmek istiyorum de ama bunlari guzel sozle soyle höd hödle degl sen freni patlamis kamyon gbi adama daliyosn