Eşimle boşanma durumuna geldik

Zaten aramız bozuk kendi gurbette cuma da izine gelecek ailesi ile yaşıyorum genelde beni aramasi gerekirken anasını aradığı için kavga ediyoruz eşimde eee sen benimle küssün filan diyor neyse çocuğumun kışlık ihtiyacı lazımdı eşime yazdım sen gelince alalım diye sıkıntı etme alırız dedi aramızda gifleşiyorduk sonra bana kendi arkadaşinin gifini attı adam yaşli yani biraz da üstü açıktı elin adamını ne atiyon bana dedim eşimde gülücük emojisi attı bende Komik mi bakıyom da kıskanmadigini açıkça belli ediyon dedim eşimde ne alaka diye yazmıştım bende adamın üstü çıplak anladın mi bu kadar genişlik bana gelmez diye yazdım kocam da malmısın ne açigi yazdı bende bu kadar üzeceğin ne yaptım ki Ben yine sen gelcen diye gidiyim yaprak sarıyım pasta börek yapıyım ama mal olayım Ekmek kuran çarpsın ki bı boku haketmiyom zıkkımın kökünü ye defol git Muhattap olma yeter be dedim olmuyorum yazmış bende Allah belanı versin defol git ne iyiliğini gördüm ne kocalığını gördüm hayal kırıklığından başka bir şey yapmadın seninle evlendigim güne lanet olsun yazdım Abartıyormuyum bilmiyorum

Oluyor böyle şeyler maalesef evliliklerde, karşındaki tamamen senin istediğin gibi olmuyor zaten. Onun öyle olduğunu kabullen üzerine düşme, beni kıskan benimle ilgilen tavırlarına girersen daha çok uzaklaşır erkekler öyle maalesef. Kafanı başka şeylere ver, dizi izle bebeğinle oyna vakit geçir. Biraz kafanı dağıt. Zamanla düzelir.

Az önce görüntülü aradı kızıyla konuştu annesi de yanımda kapatırken de hadi seni seviyorum dedi :grin:

Her şey daha da yoluna girer umarım, sabırlı ol kendini üzme. :cherry_blossom:

Canım sen çok ani tepki verip agır konuşuyorsun he azcık sakin ol :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kiz sende saldirmays hazirsin :joy::joy:

Pimi çekilmiş bomba gibisin kız Az Sakin Ol​:sweat_smile::sweat_smile: herkesin evinde sorunlar olabilir ufak tartışmalar vesaire olabilir Önemli olan dozunu kaçırmamaktır baktım işler Sarpa sarıyor Sessiz ol sesini çıkarma çünkü erkekler çok çabuk sıkılıyorlar ve çok çabuk uzaklaşıyorlar O yüzden eşini elinde tut Bu dönemde bu devirde boşanmak hiç iyi değil yan yana gelince eminim ki bunları unutacaksınız

1 Beğeni

Kız kaç defa anlatıyorum bu kıza böle yaparsan uzaklaşır sakin ol diye anlamıyorki kafasının dikine gidiyor :rofl: koca elinden gidecek en son görecek ozaman :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ayyy böyle şeyler deme kocana sonuç olarak gurbette senin ve çocuğun için çalışıyor guzel şeyler yaz uzaktasıniz Sevgililik gibi konuşup zaman geçirin resim gönder süslen hazirlan onun için aranızda bağ oluşsun eşimle ilk başlarda ben ona daha çok düşkündüm o benim kadar değildi üstelik sevgili olup evlendik güzel sözle güzel yüzle sevdigi şeyleri yapa yapa evlilikte o bana daha çok bağlandı şimdi 2 saat görmesem hemen arıyor un yada o arıyor babamgile kalmaya gittimde sabaha kadar uyuyamıyorum diye şeyler yazıyor çünkü bana bağırıp tartışma yapsak bile 1 2 saat sonra gidip hemen Aşkm canmkocam gibi tatlı şekilde yaklaşıyor um önemli olan senin veya onun haklı olup olmamasi değil mutlu olmanız diğer yazdın konuları okudum 21 yasindamişsin bende 20 yaşıma gircem haftaya arkadaşça oku bu yazdıklarımı biraz uzun oldu​:sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::heart_hands:t2:

3 Beğeni

Gerçekten öyle mi oluyor bu sefer şımarır diye yapmiyoum ama ben

Gülmekten öldüm​:joy::joy:

1 Beğeni

Canım o adam senin kocan şımarsin nolucak tabi tatli şımarmalar sen erkeğini sevmezsen ilgi vermezsen sana bağlanmaz önce kendine bağla alttan al bisey soyleyince sen bilirsin Aşkm fark etmez de kafana yatmayan şeyleri de tatli dille sevimli şekilde anlat emin olki anlar seni ve seninle zaman geçirmek için o can atar :cherry_blossom::heart_hands:t2:

1 Beğeni

İnşallah ayrı evde de cikariz

Yeni şekerim biraz güzel zamn geçir mutlu et kocanı o çıkar ztn senden önce böyle şeyler dersen olmaz asıl yuvan bozulur

:sweat_smile::sweat_smile: Allah sonlarını hayr etsin Nedense ayrı kalınca hep öyle oluyo yani tartışma falan yan yana gelince hiç bişy olmamış gibi ah biz kadınlar​:sweat_smile::sweat_smile:

Ayrı eve çıkmıyor ve ana kuzusu doktora giderken annesi de hep bizimle geliyor gönlüme göre birşey alamıyorum kaynanam çocuğuma giydirdigime herşeye karışıyor, yarın gelecek kocam ama biz küsüz :person_facepalming:

Eşinle sakin sakin hepsini konuş ama laf sokarak agır konuşarak degil tatlı dille akşam yatagınıza geçince cilve yapa yapa konuşşşş hepsini sakin dille anlatt ayrı eve çıkalım de ben evinde sana rahat giyinmek süslenmek istiyorum de evimin kadını olmak istiyorum seninle baş başa de anlat böle böle ne bilim kız biraz aklını kullan ya

1 Beğeni

Canım hep dedim ama çıkmıyor işte

Sende ne ana kuzusuyla evlendin bacım​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ana kuzusu da değil annesiyle çok sık kavga eder ama ayrı ev istemiyor bende kendi tarafıma çekmek istiyorum