Eşimle boşanma durumuna geldik

İyi olmadı maalesef şuan başka oda da ağlıyorum

Neden yaaa ozelden cevap yazsana bana

Ne oldu ki

Ahhh bu kız çok toy cahil daha ne oldu acaba yaa üzüldüm gerçekten offf

Oda öyle öyle ögrenecek herseyi

Umarim geç kalmaz dua ediyorum çoookk hemde

Bazen biseyleri anlamak icin en kötüsnün olmasi gerekiyor galiba

Boyle boyle olgunlaşıyo insan tabii ki yapa yapa öğreniyor bazı şeyleri keşke diyor içinden ve o keşkeler hep can yakıyor :pleading_face::pleading_face::cry:

Öyle walla o keskeler insani mafediyor.. keskelerden geri dönulmuyor bazen:(

Bazen degil keşke denildigi zaman dönülmeyen noktaya gelmişsin demektir zaten ne yazık ki

Öyle öyle o Saaten sonra da herseye karsi duygusuzlasiosun ( kendim icin gecerli bu)

Aynen oyle canım

Nerdesin uzulme canım yine gittin kayboldun

Dün sabah telini karıştırdım Google etkinligine baktım tango diye sohbet uygulamasına girmiş gibiydi uygulama indirilmemiş ona da baktım eşime dedim böyle böyle yemin etti anne babasi üzerine açmadım reklam gelince böyle tıklayınca oluyor dedi sonra baktık hesabı varmı yok mu diye yoktu Kur’an’a al bastirdim akşam sonra çay içtik birseyler hazırladım TV izliyorduk bende eşimden biraz para vermesini istedim ailesi ile yaşıyorum ve gurbete giderken bana harçlık vermiyo bı ihtiyacım olduğunda lazım olur eder dedim babamdan iste dedi istemem benim eşim sensin biraz düşünüp vermen lazım dedim yırtık don ile geziyorum ben annen soracak ta ihtiyacin var mı diye onu bekliyicem dedim ordakiler eşek başi mi isteyeceksin diyeceksin dedi ben nasi isteyim. Ki dedim sonra ablası var oda kaynanasıyla yaşıyor ve herşeyi alıyor kimse birşey demiyor buni dedim ablamla kendini kıyaslama dedi ben ne zaman birşey alacak olsam para olmuyor filan dedim. Aileme düşman olmuşsun iyice dedi evet oldum gönlüme göre birşey alamıyorum dedim bu dediklerini onlara desem kimse senle konuşmaz kimse senin yüzüne bakmaz dedi şerefsiz filan dedi sensin o dedim birşeyler dedim ağladım başka odaya gittim sonra kızım uyanmış mecbur yatak odasına geri gittim şimdi ise giderken uğurlamayacağim

Kotu olmus Rabbim doğru yola döndersin eşini insallah… Afedersin bi sütyen bi kilot alacaksan kayinbaban kaynanandan mi isteyeceksin ped alacak olsan onlardan mi isteyeceksin insanin cani meyve istese bisey istese bana bunu al mi diyeceksin koynuna kim aliyosa seni yanii eşin o verecek senin paranı gece karılık istiyorsa senden verecek parani bakacak el aleme muhtaç etmeyecek yeri gelir kaynana kayinbaba gorumce kaynın el olur gözünün yasina bakmaz Allah ıslah etsin ne diyim… Boyle kocayla ömür geçmez ben sana diyim illallah bu ne böyle…

Dün sabah telini karıştırdım Google etkinligine baktım tango diye sohbet uygulamasına girmiş gibiydi uygulama indirilmemiş ona da baktım eşime dedim böyle böyle yemin etti anne babasi üzerine açmadım reklam gelince böyle tıklayınca oluyor dedi sonra baktık hesabı varmı yok mu diye yoktu Kur’an’a al bastirdim akşam sonra çay içtik birseyler hazırladım TV izliyorduk bende eşimden biraz para vermesini istedim ailesi ile yaşıyorum ve gurbete giderken bana harçlık vermiyo bı ihtiyacım olduğunda lazım olur eder dedim babamdan iste dedi istemem benim eşim sensin biraz düşünüp vermen lazım dedim yırtık don ile geziyorum ben annen soracak ta ihtiyacin var mı diye onu bekliyicem dedim ordakiler eşek başi mi isteyeceksin diyeceksin dedi ben nasi isteyim. Ki dedim sonra ablası var oda kaynanasıyla yaşıyor ve herşeyi alıyor kimse birşey demiyor buni dedim ablamla kendini kıyaslama dedi ben ne zaman birşey alacak olsam para olmuyor filan dedim. Aileme düşman olmuşsun iyice dedi evet oldum gönlüme göre birşey alamıyorum dedim bu dediklerini onlara desem kimse senle konuşmaz kimse senin yüzüne bakmaz dedi şerefsiz filan dedi sensin o dedim birşeyler dedim ağladım başka odaya gittim sonra kızım uyanmış mecbur yatak odasına geri gittim şimdi ise giderken uğurlamayacağim

Şuan gitti sarılmadi bile birde beni engellemiş wtspdan

Eşinde sorun var ama sende de var bence böyle yerlere yazıp kendini doldurma sonuçta o evliliği yapan sensin nasıl bir çocukluk yaşadın ne yaşadınız burdaki kimse bilemez yazan kişilerin eğitim durumu yaşam standartları farklı sen kimse ile kıyaslama kendini eşini eleştirmeleri soğumana sebep olur. Kendi içinde çözmelisin bu konuyu çünkü o hayatı sen yaşıyorsun biz burda senin aktarımını görebiliyoruz yani görsek de sabaha kadar mesajda yazsak o hayatı yaşayan sensin

Eşin ile ayrılsan bizlik bir şey yok burda yazanlar yok düşman başına vs diye yarın birgün kötü duruma düşşen kimse olmaz yanında o yüzden akıllı ol aileni düşün çocuğunu düşün yaşın küçük üslup sorunun var .

Eşin de keza öyle iyice düşün yolları ayırmak da tabi bir seçenek dünyanın sonu değil lakin bunu gerçekten istiyorsan yap gaza gelip yapma . O hayatı sen kurmuşşun şimdi burda her şeyi konuşamıyoruz belki kaynanana sorsak oda senin hakkında bir sürü olumsuz şey söyler yada eşin aynı zamanda

Ayrıca telefonu karıştırarak yada uygulama vs arama boyutuna gelmiş olmak bile sıkıntı

Evliliğin sallantıda aklını başına topla düşün ne yapmak istediğini

Bebeğini düşün rabbim yardımcın olsun

Rabbm yardimcin olsun insallah

Dünkü yaptığından sonra değerin kalmadi konuşmak istemiyorum dedi insta tıktok şifresi bendeydi onları değiştirdi