Erkek bebek isimleri

Poyraz Ayaz

Uraz pamir

Mehmet Talha ve Furkan adında iki oğlum var üçüncüye hamileyim oda erkek dedi doktor isim konusunda çok kararsızım ikisini ben koydum eşimde kabul etti bunu eşim koysun istiyorum oda Alparslan olsun dedi kararsız kaldım yardımcı olur musunuz başka isimlerde arıyoruz ama suanlik Alparslan var aklimizda

Alparslan güzel isim ama ebe dede yaşlı biraz dilleri pek dönmüyor o yüzden başka bı isim arayışına girdik içimize sinmezse Alparslan kalcak

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hugs:

1 Beğeni

Alparslan ismini çok beğeniyorum. Bende oğluma koymak istedim ama eşim pek istemedi.

Bu çocuğun ismini ona bıraktım onunda aklında bu isim varmis onu koymak istiyor

Eşinin söylediği isim seninde içine siniyorsa koysun. Önemli olan ikinizin de içine sinmesi

merhaba bende Ahlas efe koymak istiyordum ama eşim. bana inat gidip Yunus Emre koydu ben anlamı güzel isimler koyulmasından yanayjm tabi tercih sizin hayırla gelsin inşallah

İkisinin ismini ben koydum hiç karşı çıkmadı nedediysem o şekilde nüfus cüzdanlarıni çıkarttı ekleme yada çıkartma yapmadan o yüzden bunu ona bıraktım onun kararida bu yonde ikisinde içinde kalmış ben sen koy ismini deyince hemen bu ismi söyledi kiramadim o beni kırmadı çünkü buraya yazma amacimda belki ikinci bı isim yada begendigimiz başka bı isim olursa diye

Bende oglum olursa kursad efe yada kursad ege koymayi Düşünüyorum

Erkek Bebek isim önerileriniz

Ben Alparslan koyucam allahın izniyle ismini :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts: Ayaz Göktürk Göktuğ bunlarda çok güzel isim :heart: Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı doğumu sağ salim atlatmamızı nasip etsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Bende Allah nasip ederse oğlum olursa Aybars koyucan inşallah :heart:

Ahhh çok tşk ederim rabbim sizede kolay doğumlar ile kucağınıza almayı nasip etsin :hugs:

1 Beğeni

Çok duyulmamış ama dini anlamda güzel anlam ifade eden bir isim arayisindayim:). Kız çocuk için mesela güzel bir isim duymuştum kızım olsa çok koymak isterdim…

Dini isim düşünüyosanız Benan güzel ama erkeğe de kıza da kullanıyolar sanırım anlamı çok güzel.

Bir de Taha ismi çok güzel hem dini hem söylenmesi felan gayet güzel

2 Beğeni

Tşkler :hugs:

Asil Pars koyacağız bizde :blue_heart: Cihangir,göktuğ,cesur, gibi düşüncelerimiz oldu

1 Beğeni

Şeref görkem Berat eymen Buğra berk Doruk mete Kerem aras Çevremde sevdiğim isimler 🩵

1 Beğeni