Erkek bebek isimleri

Ben Akif Tuğra koyacağım inşallah. Tuğra’nın da Akif’in de dinî anlamının güzel olmasına dikkat ederek düşündük.

Biz Allah’ın izniyle eşim fikrini değişmezse Davud koyacağız inşallah

Anne kız ismi

Ben de Miran koyacağım​:face_holding_back_tears::heart:Allah nasip ederse :pray:

Bende düşünüyorum hala erkek bebek ismi bulmak kız bebeğe göre daha zor sanki :joy: Alper Tuna ismine şu aralar bi kanım ısındı bakalım​:joy:

• Mustafa
  • Alim
0 oylayan
  • Yakup
  • Burak
  • Yusuf
0 oylayan
1 Beğeni

Kızlar ha gayret çocuk doğmadan bi isim bulalım artk :joy:herkes oylasın ya koskoca form da hepinizinde oyunu bekliyorum

1 Beğeni

Oğlumun adı sanırım Mustafa olucak bu gidişle :joy::joy::joy::smiling_face_with_tear: haydi kızlar tabana kuvvet kim kazanıcak :joy::joy::joy::joy: @kader1 @zeynep6406 @Minik.annesi kızlar @Habibeasil kızlar siz neden oylamıyorsunuz​:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:çabuk benim oğlumun adını :rofl::rofl:

2 Beğeni

Benim ilk oglumun adi yusuf ve cok seviyorum o ismi

1 Beğeni

Züleyha bu gidişle doğuma girdiğinde ebelerle birlikte bebeğinin ismine karar verirsin​:smiling_face:

1 Beğeni

@Züleyha canım ne kadar beklersen o kadar kararsız kalacaksın bence içine en çok sinen neyse onu seç

1 Beğeni

:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning: aynn

1 Beğeni

oyladım kuzum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:allh seni kader

1 Beğeni

Mustafa ile Yûsuf burak bu üçünü de koyamam ki :rofl:

Bebeğin doğduktan sonra içine sinen tüm isimleri kağıtlara yazıp katla. Bebişinin önüne koy. Kendi ismini kendisi seçsin. Kendi kaderini kendisi belirlesin. Herkese nasip olmaz​:sweat_smile:

1 Beğeni

:thinking::thinking::thinking:aslnda çok haklısın :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

ben ahlas efe koyacam Mustafa Ayaz da koyabilirsin :smiling_face:

1 Beğeni

En son Burakta karar kıldık diye hatırlıyordum ben :joy::see_no_evil:

1 Beğeni