Erkek bebek isimleri

Anne kız ismi

Ben de Miran koyacağım​:face_holding_back_tears::heart:Allah nasip ederse :pray:

Bende düşünüyorum hala erkek bebek ismi bulmak kız bebeğe göre daha zor sanki :joy: Alper Tuna ismine şu aralar bi kanım ısındı bakalım​:joy:

• Mustafa
  • Alim
0 oylayan
  • Yakup
  • Burak
  • Yusuf
0 oylayan

Kızlar ha gayret çocuk doğmadan bi isim bulalım artk :joy:herkes oylasın ya koskoca form da hepinizinde oyunu bekliyorum

Oğlumun adı sanırım Mustafa olucak bu gidişle :joy::joy::joy::smiling_face_with_tear: haydi kızlar tabana kuvvet kim kazanıcak :joy::joy::joy::joy: @kader1 @zeynep6406 @Minik.annesi kızlar @Habibeasil kızlar siz neden oylamıyorsunuz​:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:çabuk benim oğlumun adını :rofl::rofl:

Benim ilk oglumun adi yusuf ve cok seviyorum o ismi

Züleyha bu gidişle doğuma girdiğinde ebelerle birlikte bebeğinin ismine karar verirsin​:smiling_face:

@Züleyha canım ne kadar beklersen o kadar kararsız kalacaksın bence içine en çok sinen neyse onu seç

:grinning::grinning::grinning::grinning::grinning: aynn

oyladım kuzum​:smiling_face_with_three_hearts:

:rofl::rofl::rofl::rofl:allh seni kader

Mustafa ile Yûsuf burak bu üçünü de koyamam ki :rofl:

Bebeğin doğduktan sonra içine sinen tüm isimleri kağıtlara yazıp katla. Bebişinin önüne koy. Kendi ismini kendisi seçsin. Kendi kaderini kendisi belirlesin. Herkese nasip olmaz​:sweat_smile:

:thinking::thinking::thinking:aslnda çok haklısın :rofl::rofl::rofl:

ben ahlas efe koyacam Mustafa Ayaz da koyabilirsin :smiling_face:

En son Burakta karar kıldık diye hatırlıyordum ben :joy::see_no_evil:

Ama o en son du​:pleading_face::pleading_face::pleading_face::joy::joy::joy:

Tanıdığım kadarıyla Mustafalar biraz saf ve iyi niyetli oluyor, Yusuflar ya aşırı yaramaz ya da çok sessiz içine kapalı, Buraklar cesur, cevval ve hareketliler, Alim hiç tanımadım :grin: hangi ismin anlamı içinize siniyorsa onu seçin bence :cherry_blossom: