Kızlar Ahlas ismini düşünmüştük daha önce ama kaba geldi biraz anlamıda ağır kaçıyor çocuk taşıyabilecekmi die soru işaretleri derken eşimle konuşurken 2 mizinde ortak kararıyla EGE isminde karar kıldık son kararımız bu arada ama çok yalın kalıyor soyismimize bir isim daha şart yakışan isimler konusunda yardımcı olur musunuz? Soyadımız ERÇİN
Ege Emre Erçin
Ege Emir Erçin
Ege Ercan Erçin
Mert Ege
Yiğit Ege
Ömer Ege
Eymen Ege
Kerem Ege Erçin
Ege Çağlar Erçin
Yalan yok Ege ismini daha çok beğendim hatta benim de istediğim isimlerden biriydi. Kerem Ege ismini beğeniyorum, çok sevdiğim bir öğrencim vardı ondan aşinalık ve sevgim sanırım
Vallahi Ege benimde daha çok içime sindi zaten bir tereddütüm vardı aslında Kerem Ege bende istiyorum ama eşim dalga geçerler çocuğumla dio aslağğ aklıma gelmez ismini kerem koyarsak aslı ile kerem aslı vermedi bir kerem derlermiş
Ğ li isimleri tercih etmeyeceğim ama Kerem benimde istediğim isimlerden bakalım artık karar versek iyi olacak ama eşime isim beğendirmek ne zor
Hay allahım nereden aklına geliyor bu erkeklerin böyle şeyler
Eymen i çok başlarda düşündüm ama etrafta herkes Eymen gbi gelio yaşıtlarında çok eymen olacak yoksa Eymen in hem anlamı hem telaffuzu güzel Ege Eymen Erçin çok mu E oldu acaba
Ahahahah ya aslağ aklıma gelmez ben kur’anda geçio mu anlamı güzel mi ona bakıorum adamın derdi başka
Eymen’de de mesela benim aklıma hep türkü geliyor Deymen benim gamlı yaslı gönlüme diye etkilemek gibi olmasın
Offf bu kötü oldu şimdi artık benimde aklıma hep bu gelecek ya erkek bebeğe isim bulmak çok zor sınırlı isimler var anlamları da hep aynı yiğit erkek kahraman kızlar kadar zengin çeşit yok
Hahahahah özür dilerim gerçekten modern erkek ismi yok neredeyse, çevremdeki bütün erkek çocukların ismi aynı gibi geliyor
Benim kararsızlığımda ondan işte değişik anlamlı bişi arıorum ama google amca bile aynı isimleri çıkarıp duruyor önüme
Hahahahah
Bizde de ben öyleyüm o isim olırsa öyle derler bu isimde böyle derler filan diye ama yeni neail çok fena zaten sen en sıradan normal ismi bile koysan hemen daga geçecek birşey buluyorlar bence
Valla yeni nesil gümbür gümbür ama olsun ben kılı kırk yarıyım da çocummm sonra vah anam babam bu ismi koymuş bana demesinler
vallahi komik
Yağız Ege Erçin
Teşekkür ederim Ğ harfi olan bir isim düşünmüyorum