Nedense birden aklima Atlas Ege geldi bi önceki koymak istedigin isim çağrıştirdı belki de ama kulaga hos geliyor
Evet Atlas Ege de güzel ama herkes şuan Atlas koyuyor çocuğuna isim olarak o yüzden tercih etmeyeceğim yani aslında böle değişik fazla bilinmeyen isim bakınıyorum
Erkeklerin beyni farklı çalışıyor tezi doğru vallahi. Kerem Aslı diye dalga geçilmesi ne alaka
+18 Erkek beynini asla anlamıorum ben asla
Safir Ege olabilir
Aa bak safir hiç bir yerdr yok değişik listeme ekliyorum teşekkürler
Ay evet ya atlas asaf eymen çok fazla sokakta çocuklar birbirine isimleriyle seslenince bile sadece bunları duyuyorum
Benimde inşallah oğlum olacak Toprak Safir düşünüyordum, eşim ikinci ismini kendi ismine yakın olmasını istedi Orkan olacak o yüzden Safir ismini çok beğeniyorum
ismiyle yaşasınlar
Benim bebiş erkek olsaydı bizde ege düşünmüştük Hatta yanına Atlas ege Poyraz ege veya biraz kaba gelecek ama biz Ertuğrul ege yide çok sevmiştik
Aslı kerem hiç aklıma bile gelmedi. Anne baba olarak çok detaylı düşünüyoruz
Sorma benimde aklıma gelmedi ki ben anlamına bakıyorum erkekler bizim gibi düşünmüyorlar
Kızlar merhaba. Burda yeniyim 18 haftalık hamileyim Rabbim nasip ederse bir oğlum olacak oğlumuza Çağan ismini vermek istiyoruz ama ben yanına bi isim daha olup olmaması konusunda kararsızım. Yanına bi isim daha olmalı mı olmalıysa ne olmalı önerilerinizi bekliyorum
Merhaba hoş geldiniz. Çağan tek başına da güzel bir isim ama yanına öneri isterseniz bir kaç önerim var.
- Çağan Emir
- Çağan Alp
- Çağan Aras
- Çağan Deniz
- Çağan Ege
- Çağan Kaan
- Çağan Koray
- Çağan Mert
- Çağan Ömer
- Çağan Tolga
Ben iki isimliyim ve soyadım çok uzun nacizane tavsiyem soyadınız kısaysa 2.isim düşünün yoksa çocuk için büyük zorluk oluyor hele ki kızlık soyadım 16 harfti ilkokulda ağlayarak yazıyordum adlarımı soyadımı
Merhaba @gulsen38 hoşgeldiniz hayırlı olsun
çağan çok güzelmiş
Yaaa hahaha çok üzüldümm soyadımız 5 hafli kısa bence
Çok teşekkür ederimmm
Çok teşekkürlerr
Aa ne güzel vallahi ben evlendim ancak 10 harfe düştüm