Erkek bebek isimleri

Merhaba kızlar Erkek ismi sizce… “Aren” mi ? yoksa "Karan "mı ? Bu arada İlk oğlumun adı Kerem. Fikirlere açığım kafam çok karışık cevap lütfennn.

Aren ismi diyorum ,anlam olarak ekşi sözlükte de anlam olarak çöldeki parlak kum gibi bir şey yazılmış diğer dillerde de aynı anlamı falan denmiş

Karan bence

Evet doğru

1 Beğeni

Yaa çok kararsızıııım

Bence de Karan :sparkles:

Kızlarr yardımcı olun lütfen… 7aylık oldum ama hala isme karar veremedik. Eşim dedesinin adını koymak istiyor ismi ‘Duran’ bende eğer olursa yanına ‘Ege’ düşünüyorum… ''Duran Ege" yada “Ege Duran” sizce nasıl koymalı mıyım? Başka isim de bulamıyorum zaten :woman_facepalming:t2: çok zor ya erkek ismi bulmak

Evet canım sana katılıyorum erkek ismi bulmak zor bende aylardır isim düşünüyorum bizimkisi doğacak artık son günleri ama hala isim yok ortalıkta ya i dusugunuz iki isimde bence yakışmış koyabilirsin sağlıkla gelsin bebis

1 Beğeni

Poyraz olur

1 Beğeni

poyraz ismi daha güzel hem karizma ismi hem yakışır

ARDEN çok güzel :white_heart::hatching_chick:

Aminn hepimiz saglikla alalım kucağımıza inşallah :palms_up_together: senin az kalmış :blush:

Duran diye isim mi kaldı bırakın artık dede nene isimlerini cnm yeni nesile ayak uydurun çocuğunuz büyüdüğünde hesap soruyor nede bu isim diye yazık güzel isim koy kocalara bakarsak işimiz var 4 çocuğumun ismini de ben koydum valla bu kadar acıyı ben çekiyorsam kimse kusura bakmasın kimin ne düşündüğü umrumda olmaz sende duran muran boşver sen bir isim seç mesela siraç Aras .Mirza . Karan Kayra okadar asil isimler varki bence sen eşini dinleme oğlan doğunca hesabiilk anneye soruyor neden diye büyüyünce akran zorbaligini saymiyorum bile dalga konusu oluyorlar birde burda duran diye bir çocuk var dalga geçiyorlar duran var durmayan var diye yazık yani seni bilirsin cnm

Evet canım çok az kaldı darısı sizlerin başına ins​:palms_up_together::palms_up_together:

Ismi seçerken anlamlarina cok dikkat edin derim arkadasim poyraz koyduguna pisman mesela bebegine isim secerken dikkat et diye de uyardi cunku hepimiz isimlerimizin anlamlarini illaki tasiyor ve yasiyoruz saglikla alin kucaginiza :hugs:

Poyraza uygun erkek ismi onerirmisiniz

Poyraz tek basina agır bi isim poyraz ali yada poyraz efe olabilir

Hayır ilk oğlum poyraz ikinci bebiste erkek geliyor ona uygun isim demiştim :smiling_face_with_three_hearts:

Hee ben yanlis anladim kusura bakma :smiling_face::heart:

1 Beğeni

Bak buldum barlas koyabilirsin :smiling_face::heart: