Erkek bebek isimleri

Ah o yol sanki geçmiyor hibi geliyor ama bir bakıyosun 5 ay geride kalmış bile :joy::face_with_hand_over_mouth: hareketlerini çok hissetmiyorum hergün düzenli bişi yok sende varmı hareketlilik 2 günde bir bi kere çok mu uyuyor nedir

Kaç haftalıksin açana

Acaba ben yarın 26 ve 24 haftadan itibaren dışardan hareketi bile gorunuyor

22+3 üz akşa uyucam vakit sadece 45. Saniye bi hissediyorum o kadar

E daha küçük kasları güçlü değil hareket edince kasları küçük olduğu için yorulup.uyuyor şimdi benimki gece gündüz yürürken farketmiyor hareket ediyor oturduğumda ise videoya cekicek kadar karnımda gorunuyor

Oy maşallah sübhanallah :heart: kaç haftalıksın

Yarın 26 haftalık oluyor çok şükür

Hergun hissediyorum bnde canım ara ara yoğun değil… Ay sorma 5 buçuk olduk bak benimde zorluydu süreç yarın kontrol var bakalım ne durumda paşa… Seninki sakın mi olacak ne​:joy:

Çok hareketliyim ben bide dün denize gittik kızan içerde iyice afalladı sanırım :joy: ben bayram arifesinde gittim doktora teee temmuzun 6sında kontrol nasıl geççek o vakit bilmiyorum :joy::face_with_hand_over_mouth:

Maşallah ben genelde yatarak geçirdiğim için daha iyi anlıyorum ayakta hiç anlamiyorum mesela daha var iyidir ya minik merak etme :smiling_face_with_three_hearts:

Talha Uras olsun iki tarafinda gönlü kalmasın​:smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile: ama tek isim diyorsanız Talha daha iyi gibi

Bakalım canım :joy::smiling_face_with_three_hearts:

Ömer Tuna mı yoksa Ömer Aslan mı karar veremiyorum yardim edin :joy::blossom:

• Ömer Tuna
  • Ömer Aslan
0 oylayan

Ömer aslan :sparkles::sparkles::heart_eyes:

Ömer Tuna

Ömer Tuna

Bana da Ömer tuna güzel geldi ama Ömer Aslan da havalı durdu​:sunglasses::grin:

Ömer agır bir isim zaten tuna ile daha bir ılımlastırmıs o yuzden ömer tuna diyorum bende.

Ömer aslan

Ömer aslan çok güzel