Bide arkadaşlar ben 36+2 haftalık halimeyim ve hala isim konusunda karar veremedim cinsiyet erkek hala isim bulamadım Ali Asaf beyendim ama başkalari sevmedi bu ismi biri Alperen birinde yuzuf olsun diyor bende Alparslan diyorum daha başka isim bulamadım sizin aklınızda isim varsa bana önerir mısınız
Eymen ege
Bizim ailede Eymen ege var
Normalde iki isim sevemiyorum sahsen ama Ömer aslan hoş geldi birden şu isim numaralojisine bakan bir ablanin videosunda denk gelmistim ismi Aslan olan birinin fakir olma ihtimali yok doğuştan zenginlik yükleniyor falan diyordu hep aklımda kalmıştı
Bizde soyad Aslan bu zenginlik soydan geçer mi diyeceğim de zengin değiliz
Ben Karel düşünüyorum fikir olabilir belki size ama eşim beğenmedi benimde anlaşamıyoruz
Ege cok guzel isim bence benimde cinsiyet belli degil kiz olursa umay erkek olursa özgür deniz olacak
Cihan Mert
Yiğit Ali bence çok uyumlu
Yiğit Ali güzelmiş
bizimde Yaman Ali olucak inş isimleri gıbı yaşansınlar
Cihan ve yiğit Ali bence
Kizlar erkek ismi onerileri alabilirmiyim sanirim bebisim erkek
Cihan
Yağız Efe koyucam ben bebeğimin ismini 🩵
Berkcan yada atlas
Bende berkcan ismi koyacam annem çok seviyor bu ismi
Bizimde Yaman Ali olucak
Doğuma kadar düşündük düşündük, dıpusan 2 sonra Çağatay ismine kadar verdik. Başka yadırgadım ama sonra benimsedim. Belki ilginizi çeker
Dipusan cok ilginc gercekten bakalim bende aklimda birkac isim var en son ne olur bilemiyorum kiz olsaydi hazirdi
Göktürk, şafak, kutay , Çağatay, kıvanç , metehan, erkek olsaydı düşüneceğim erkek isimleriydi