Erkek bebek isimleri

Bide arkadaşlar ben 36+2 haftalık halimeyim ve hala isim konusunda karar veremedim cinsiyet erkek hala isim bulamadım Ali Asaf beyendim ama başkalari sevmedi bu ismi biri Alperen birinde yuzuf olsun diyor bende Alparslan diyorum daha başka isim bulamadım sizin aklınızda isim varsa bana önerir mısınız :hugs:

Eymen ege​:sparkles:

Bizim ailede Eymen ege var

1 Beğeni

Normalde iki isim sevemiyorum sahsen ama Ömer aslan hoş geldi birden :heart_eyes: şu isim numaralojisine bakan bir ablanin videosunda denk gelmistim ismi Aslan olan birinin fakir olma ihtimali yok doğuştan zenginlik yükleniyor falan diyordu hep aklımda kalmıştı :joy:

1 Beğeni

Bizde soyad Aslan bu zenginlik soydan geçer mi diyeceğim de zengin değiliz :grinning:

Ben Karel düşünüyorum fikir olabilir belki size ama eşim beğenmedi benimde anlaşamıyoruz :blush:

Ege cok guzel isim bence benimde cinsiyet belli degil kiz olursa umay erkek olursa özgür deniz olacak :blush:

1 Beğeni

Cihan Mert

Yiğit Ali bence çok uyumlu

Yiğit Ali güzelmiş bizimde Yaman Ali olucak inş isimleri gıbı yaşansınlar :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Cihan ve yiğit Ali bence​:blush:

Kizlar erkek ismi onerileri alabilirmiyim sanirim bebisim erkek :blush:

Cihan :white_heart::hatched_chick:

1 Beğeni

Yağız Efe koyucam ben bebeğimin ismini 🩵

2 Beğeni

Berkcan yada atlas

1 Beğeni

Bende berkcan ismi koyacam annem çok seviyor bu ismi

2 Beğeni

Bizimde Yaman Ali olucak :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Doğuma kadar düşündük düşündük, dıpusan 2 sonra Çağatay ismine kadar verdik. Başka yadırgadım ama sonra benimsedim. Belki ilginizi çeker :grin::grin:

1 Beğeni

Dipusan cok ilginc gercekten bakalim bende aklimda birkac isim var en son ne olur bilemiyorum :blush: kiz olsaydi hazirdi

Göktürk, şafak, kutay , Çağatay, kıvanç , metehan, erkek olsaydı düşüneceğim erkek isimleriydi

2 Beğeni