Erkek bebek isimleri

Bencede ben de olsam öyle yapardım çünkü günümüz çocukları aile terbiyeleri hepsi aynı değil çocuğun isminin önüne hakaret içeren lakap takarsalar hoş olmaz diye düşünüyorum

Valla iki ismini de kimliğe yazdiricam hangisini soulemek istersek söyleriz ama ikiside birbirinden güzel isimler

Aynen işte illaki sorun yaşayacaktır bakalım hayırlısı diyorum Ekim annesiniz bende öyle ne zamana denk geliyor doğum

Muhakkak canım anlamlari güzel

E urasta güzel Talha da bence

21 ekim normal doğum tarihi verildi ama sezeryan olacak 10 ekim gibi düşünülüyor :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

Benimki 12 ekimdi valla e ultrasonda masalaj her gittiğimde ileriki haftaya uygun oluyor şimdide 28 Eylül degisirmi bilmem

Uygulama 22 Ekim diyor banada ne erken vermisler demi daha yolumuz var

Maşallah canım

Muhammed Talha daha hoş duruyor. Ama ben Uras ismini daha çok beğeniyorum

Talha ismi daha manalı ayrıca muhammet adını yanlız koysanız da Allah çocuğun fıtratına göre bir yaşam verir nasipse benim erkek kardeşimin adı muhammet ve maşallahı var muhammet talha tavsiye ederim daha manalı

1 Beğeni

Talha uras koyabilirdiniz muhammed yerine hem senin hemde eşinin istediği olmuş olur

1 Beğeni

Malesef öyle istemiyor canım Muhammet ilk seçenek :joy:

Bende aynı urasdan yanayım kapisiyoruz bakalim

Maşallah canım işte bazen tasiyamiyorlar bizim köyde amcanin adı öyle ağzından küfür eksik olmaz tövbe yarabbim inşallah benim çocuğum da aklı başı yerinde ilmi fıtratı güzel evlat olur

1 Beğeni

Muhammed talha cok guzel

Hak eden kazansın :grinning::smiling_face_with_three_hearts:

Ay inşallah sağ ol canım :joy:

1 Beğeni

İnşallah sen kalbini temiz tut ve yusuf suresi meryem suresi oku eğer ismi koyacaksan öyle niyet al koy

Sağol canım Allah razı olsun

1 Beğeni