Yagiz efe
Söylerken kullanılıyor kimlige Talha yazdırılır burda klavye otomatik degistirdi
Karar verdinizmi.? Talha mi olacak.? Adını aldığı kişi gibi cennetle müjdelensin inşaallah
Amin inşaallah o niyetle koyuyoruz bana kalsa direk o ama eşim peygamber efendimizin ismi olan Mehmet koymayı da çok istiyor ilk oglumun ismini o koymuştu Bilal ikinciyi ben koydum Ömer 3.yu de istihareye yatarız belki bakalım
Mehmet cok var beaa Talha guzel ikna edersin sen gazan mubarek olsun
Allah razı olsun bende öyle düşünüyorum
Biz Aren koyacağız çok güzel bir isim bence
İlk oğlumun ismi Eymen ikinci oğlumun ismide Aren olucak sağlıkla gelsin ikiside sağlıklı uzun ömürleri olsun Rabbimden dileğim 🩵🩵
Talha Alparslan Uras var bnm aklımda da
Eşim Talha ismini istiyor söylenmesi biraz zor geliyor bana bende Uras diyorum arada kaldım tabi başında Muhammet olacak ikisininde onu da ikna edemedim tek isim olsun diyorum ama çok hevesli
Bende Muhammed Talha koyucam eşim istedi e bence çokta uygun güzel isim
Oğlum 6 günlük adı Talha Suphi
Adıyla büyüsün inşallah
Sanki Talha zor söyleniyor bide okulda ilk Muhammet ismi kullanılır diyor öğretmen arkadaşlar ne bileyim çocuğum bocalayacak gibi iki isim olunca
Oy maşallah canım sağlıkla büyüsün
Ben daha bekarken eşim erkek çocuğum olsa Muhammed Talha koyucam dedi askerdeki şehit olan arkadaşının ismi bende zararı yok kırmadım koyucam
Anladım canım sağlıkla gelsin inşallah
Peygamber efendimizin ismini koymak uygun değil diye biliyorum, bende öyle düşünüyorum
Kim dedi bunu
Yok uygun koymakla alakalı birşey demiyor konulabilir diyorda taşıması lazım işte o ismi tabiki ağır aslında kimlikte duracak isim biz ikinciyi kullancaz bende diyorum kulağına oku Muhammet ismini kimlikte yazmasın