En çok neyi aş eriyosunuz hanımlar 🥰

Şeftali ve vişne suyuuu :))

Benim ilk 3 ay yoğurt ayran peynir Canim istiyodu sonra normale döndüm hiç bişey asermedim şuan 26 haftaya girdim:)

Vişne suyuuuu ve çikolatalı pudinggg :smiley: Böyle litrelerceee vişne suyu içsem keşkee o derece :crazy_face:

Aşerme gibi degil de gördüğüm her seyi yeme yeme isteği oluyor sadece fast food ve meyveler :heart:

2 Beğeni

Valla bende kız bebişi beklediğim halde tatlıdan başka bişey istemiyo canım. Ekşi falan hiççç yani. Baklava şerbetli şeyler falan hiç sevmem normalde ama şimdi dilim dilim baklava yiyorum :grin:

1 Beğeni

Meyveler ve dondurma.gercekten başka bir şey yemek istemiyor canım :grin:

En zoru benim galiba… incir istiyorum yaa… dünden beri… hani bir program var ya TRT belgesel de Kıvanç kasabalı ile şehirden uzakta diye orda dün incir hasadı yapıyorlardı dünden beri aklımda

1 Beğeni

Onu bu sabahta yaptılar incir kurusu al ye veya recelini

@Elif53 kız sanadiom

Et daha cok kemikli et pastirma ilk çilek cekti canim kayisi ama tam olmamis mayhos

Kuru meyve sevmem ya… böyle dışı sert içi yumuşak bal gibi tatlı bir incir olacak… birde doaptan çıkacak buz gibii

Kız misafirim var dur​:smile:

Ayy inciri duyunca eridimmm yok ki şimdi

Ben dünden beri eridim bittim :smile:

Bi kaç kere ağlamışlığım olmuştur​:rofl::rofl:

1 Beğeni

İlk aylarda çikolatadan çok tiksinmiştim hiç şeker tatlı görmek istemiyordum, ama son aylarıma girdim çok çikolata istiyorum, bol bol olsun yaa :sweat_smile::woman_shrugging:t2:

Bende çok yiyordum, ama gece yatınca elim ayağım titriyordu şekerimi düşürüyordu çok yiyordum hep birden fazla sayıda dondurma yiyordum şekerim düşünce bıraktım çikolataya taktım şimdide çok yiyorum canım çekiyor

Enteresan bir şekilde sürekli ayran içmek istiyorum

Bende şekerpare için ağlamıştım :rofl:

1 Beğeni

Manavda var hamile manavında