Bende çikolatadan çok tiskindim tatlı ismini bile duymak istemiyorum bende sonradan sever miyim acaba
İnşallah canm
Seversin kesinlikle çoğu hamilelikte öyle duydum ve kendimede gördüm yani, kaç haftalık
Karpuz çikolata dondurma kutu kutu yiyorum her gun yemimle.belki 1 kilo
En güzeli Instagrama ve öyle TV programlarına bakmamak galiba bende ne görsem canım çekiyor
Benimde canım zeytinyağlı bol limonlu yaprak sarma istiyor olsa bir tencere yerim
Erik çok şükür bolca var artık
Bı hafta önce canım çıra istedi çok ilginç bı köy belgeseli izliyorduk ciradan katran yapiyodu ahh o kokusu burnumda tüttü gece gece bende aldım adaçayı şelale buhurdanlik filan yaktım da bı nebze geçti hiç böyle bişi olmamıştım
En çok karpuz ve kavun istiyorum şimdi devreye kirazda girdi
14+6 haftalık
35 haftalık olcaz hâlâ aş ermem normal miii
Normal canisi tek degilsin
Doğumun geldi ne aş ermesi diyorlar o yüzden bende normal değil sanıyordum neyse yalnız olmamak güzel
Bende sürekli tatlı şeyler aşeriyorum kek bisküvi nutella sütlü tatlı tahin helvası filan durduramıyorum kendimi
Karpuz kiraz KFC aşeriyordum hep.
Doğuralı 11 ay oldu ama değişen bişey yok onaları yine aşeriyorum
Emzirdigin için oda normal bitanesi
Emzirmiyorum kuzum benim max durum bu
Olsun bitanem benim
Hiçbir sey aşermedim, halbuki hayal kuruyordum gecenin bir yarısı asericem eşimde fellik fellik bizim icin arayacak sadece yazın basında erik ve karpuz canım cekti o da reyonda gördüğüm için hiç zorlamadık babayı yani
Benim eşim her gün bişi asersene diyo kendisi faydalanacak aserdigim şeyden nasıl hamilesin sen bişi aşermeden geçer mi diyo